Ahoj mám menší problém s ActionScriptem 3.
Princip mé aplikace je takovýto: na stránce je vstupní textové pole s názvem vlozit_txt a tlačítko s názvem tlačítko a dinamické textové pole s názvem zobraz_php.
Idea je taková že když se vypíše něco do vstupního textového pole a zmáčkne tlačítko vypíše se věta se slovem pocházejícím ze vstupního textového prvku do dynamického textového políčka.
Skript ale jaksi nefunguje a já nevím proč, poradíte mi prosím? Compiller hlásí tyto chyby: 1046: Type was not found or was not a compile-time constant: MouseEvent; 1046: Type was not found or was not a compile-time constant: Event.
Princip mé aplikace je takovýto: na stránce je vstupní textové pole s názvem vlozit_txt a tlačítko s názvem tlačítko a dinamické textové pole s názvem zobraz_php.
Idea je taková že když se vypíše něco do vstupního textového pole a zmáčkne tlačítko vypíše se věta se slovem pocházejícím ze vstupního textového prvku do dynamického textového políčka.
Skript ale jaksi nefunguje a já nevím proč, poradíte mi prosím? Compiller hlásí tyto chyby: 1046: Type was not found or was not a compile-time constant: MouseEvent,1046: Type was not found or was not a compile-time constant: Event.
Tudíž nevím kde mám chybu poradíte prosím někdo?
package kody{
public class skript{
public function spojeni_sPHP_klik():void{
tlacitko.addEventListener(MouseEvent.CLICK,proved_php);
function proved_php(event:MouseEvent):void{
//POSÍLÁNÍ DAT NA SERVER###################
var adr:String="http://localhost/xampp/www/FLASH_ZAKLADY/Pokus_PHP/php_zobr.php";
var adresa:URLRequest=new URLRequest(adr);
adresa.method=URLRequestMethod.POST;
var prom:URLVariables=new URLVariables();
adresa.data=prom;
//########################
//ČTENÍ DAT ZE SERVERU================
var loader:URLLoader=new URLLoader();
loader.dataFormat=URLLoaderDataFormat.VARIABLES;
loader.addEventListener(Event.COMPLETE,loudovani);
//URČENÍ PROMĚNNÉ K POSLÁNÍ A POSLÁNÍ PROMĚNNÉ
prom.textik=vlozit_txt.text;
prom.sendRequest="parse";