Zdravím,
ke konci října mi konečně končí smlouva od t-mobilu na jeho internet 4G.
Proto potřebuji najít něco nového. U toho 4G internetu bych nerad zůstal (malý fup a po překročení fupu hrozně pomalý), ale pokud nebude jiná možnost, tak mi asi nic jiného nezbývá.
Potřeboval bych něco za cenu kolem 500Kč.
Jaké jsou možnosti a je něco možného za tu cenu sehnat?
Fórum › Offtopic
Internet v ostravě
Nejlepsi internet na ostrave ma Poda. Za 500 mas 30MB down a 5MB up bez limitu.
o2 má za 500?
To je ale jen nějaká akce na určitou dobu ne? Pak se platí nějakých 750 nebo tak nějak ne?
Mobilní internet? No asi ani ne. Potřebuji to sice k notebooku, ale chci to jen k připojení z domova.
Mobilní internet je asi celkem dost pomalý...
Poda je nejvyhodnejsi na panelaky, protoze tam se porizovaci cena rozdeli mezi vice lidi. Nevim presne, jak tedka maji udelane podminky pri zrizovani a kolik se za to plati, ale i tak je to cenove nejvyhodnejsi net v ostrave. Maji natahnute opticke kabely (i kdyz pravda, ze ne zatim vsude, je treba se poptat). Kdysi to bylo resene wifi na panelaku a pres router kablama do pc. Tedka uz je to napojene na optiku a wifi cast je zrusena. Nejaka kabelaz do urcite vzdalenosti je v cene, ale nevim kolik. Pro presne info bych se poptal presne u nich.
UPC funguje taky docela dobre, ale na Ostravu opravdu muzu jedine doporucit Podu, pokud nebudou problemy s mistem pripojeni.
Tak nejak. Stupackama na hodbe se tahne kabel k hlavnimu routeru nebo switchi (zalezi na siti) a od switche se ti vede kabel do bytu, kde mas takovou malou pripojku. Do ni pichnes kabel od PC/notesu a jedes.
Tak jsem se díval na tu podu a pravděpodobně asi u mě není dostupný. Hledal jsem to na http://www.poda.cz/dostupnost.php podle názvu ulice.
Omlouváme se, ale v současné době nejsme schopni na dané adrese službu Home Fiber poskytnout.
Takže asi bych to vyděl na to upc za nějakých 500Kč.
Popřípadě jsem se díval na adsl od t-mobile který má nějakých 8Mb download a 512 upload, ale zase je to za 700 takže bych musel připlatit trochu víc a nevím jestli to má cenu.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
IoT hackathony v Ostravě, Brně a Praze - www.pripoj.me — založil pripojme
Predam internet — založil Smokie
Jak na internet — založil Anonymní uživatel
Pripojenia na internet — založil M4st3R
Moderátoři diskuze