Momentalne se rozhoduju, jestli do toho mam jit. Je to beta, takze to asi jeste nebude 100% stabilni. Z jedne strany slycham od lidi, ze je to v pohode a z druhe strany ze je to nepouzitelny. Mate s tim nekdo zkusenosti? Co si o tom myslite?
Fórum › Offtopic
Windows Vista
myslim ze to mas jedno jestli si to poridis ted nebo az bude "stabilni" verze.. ono tam totiz ty chyby budou furt, takze... :)
Ja nechapu co na tom vsichni mate? Neni to finalni verze - ta bude kdovi kdy a kdo vi jak se bude jeste lisit. Myslim, ze zas tak funkcne lepsi to zas neni a pokud je nekdo schopnejsi, muze si spustu tech grafickych/funkcnich veci hodit i do XP. Opravdu si myslim, ze priu pouzivani Visty nebude clovek o nic vice "in" nez pri normalnich XP.
Ja na ni nechci prechazet protoze by snad byla in, ale protoze uz mi moje 2k pripadaj dost stary. A na tech par mesicu se mi na na eXtra Podelany wokna nechce prechazet.
Jak se tak divam na ty reakce, tak tu neni nikdo, ko by s V mel primou zkusenost :pche:
Frosty napsal:
Myslím, že to máš jedno jestli si to pořídíš teď nebo až bude "stabilní" verze... Ono tam totiž ty chyb budou pořád, takže... :)
Chyby ve Windows budou vždycky a ti, co je odhalují kvůli nekalým účelům, budou vždy o krok vpřed, ale i tak je šance, že těch chyb bude méně :)
Bezpecnosti si hlavu az tak nelamu. Spis me zajima jestli to vubec funguje :)
Když se tak bavíte o bezpečnosti dost se mi líbil ten curův článek. To je chytré řešení proč to nikoho nenapadlo dřív. asi v tom bude háček. Ale kde....
Už to mám napíšu si vlastní operační systém půjde na něm spustit jen to co chci a nikdo se mi do něj nedostane protože ho nebude znát.... juchů
....eeeee....
.....pomůže mi někdo???
Ale to bude stoupat pocet lidi co ho budou znat :)
Lidi, vzdavam to, prave jsem se docetl, ze Vista budou potrebovat i v klidovym stavu 800 mega RAM.
Tak to je husté _________________________
Tak to teda ne __________________________
To ani nebudu zkoušet ___________________
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Windows Vista - problemy — založil Smokie
Windows Vista a 12 ochran — založil Matej Zabsky