Zdravim, mam problem s externym harddiskom. Ked ho zapojim do pocitaca normalne mi dole na liste sa zobrazi ze ho zaregistroval a ze je nainstalovany ale ked dam moj pocitac tak tam jednoduchu nie je. Neviete v com to je? Mam tam data ktore nechcem stratit takze......
Fórum › Hardware
Externy disk WD
presne toto iste sa stalo mne... a vies cim to bolo?... USB KABLOM, skus nejaky iny, kvalitnejsi...
To devilfish : jj mne tiez ten kabel funguje na tlaciarni... ale na WD Passport ani za nic... proste mi ho len ukaze ze som ho pripojil... ale nezobrazi sa... a k tomu sa akokeby pokusal rozbehnut, ale nedokazal sa roztocit...
To marioff : no presne pripojim ho a jak keby sa zacina tocit, potom taky zvuk divny a znovu zacina tocit a zase ten zvuk asi tak 3-5 krat a potom prestane. A na liste sa mi prida akoze bezpecne odpojit a je oznaceny ako USB Mass storage device ale nezobrazi sa mi! Ked si vymenil kabel tak ti to islo?
jj presne to mi pomohlo... uz som ho isiel vyhodit... ale som si povedal ze ho skusim z inych kablom... zobral som taky hrubsi z nokie, a ejhla... islo to a ide do teraz :) ... este stastie ze ma to napadlo... inak by bol uz v kosi...
isto to bude kablom...
Já měl nějaký China-Made disk, choval se podobně - stačilo otevřít a tam byl disk vypadlý z konektoru - převodních ze SATA na USB fungoval, ale neměl disk.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Externy program — založil mORb
Disk — založil Roman
Flash disk — založil soli
Program na pevný disk — založil jiří M.
Zaplnený celý disk — založil Kent