Dobrý den,
chtěl bych pomocí notebooku mít možnost sledovat (nejlépe i nahrávat) TV.
Co je k tomu potřeba?
Asi nějaká televizní karta? (popřípadě doporučte nějakou externí z alfy - interní nemužu, jedná se o notebook)
Jak je to pak s anténou? Napojuje se to na standardní anténu (ta která vede v obyváku ze zdi) nebo se k tomu připojuje nějaká anténa?
Fórum › Hardware
Televize do notebooku
A kde bydlíš? Máš možnost příjmu digitálu? Pokud jo, tak signál cyhtneš i na malý dodávaný prut celkem bez problémů. A ty tunery budou asi vesměs na jedno brdo, kdyžtak si někde, kde mají diskuse k výrobkům (www.czc.cz napříkad) pročti diskuse ke svým kandidátům, jestli s nimi někdo nemá problém... http://www.alza.cz/digitalni-vysilani/pozemni-dvb-t/usb-tunery/18848773.htm
No bydlim v ostravě.
Příjem digitálu asi jo, ja se v těchto věcech nevyznám.
My máme na střeše baráku satelit který je pro celý barák. Tam chytneme i pár slovenských kanálu (markiza,joj), myslíte že bych jej chytnul i na te malé anteně k te kartě nebo to už bych se musel připojit na ten satelit v baráku?
To anonym : No já mám na koleji příjem televize normálně po síťovém kabelu a jedná se o klasické živé vysílání. Myslel jsem, že takto to má udělané např i O2TV apod. Pojmenování přes internet jsem trochu zvrtal, omlouvám se ;-)
To Kobi : Nesouhlasím že se dá digitální signál chytnout na tu malou antenku, kterou k tunerum dodávají. Bydlím u Ostravy a k příjmu digitálu jsem nakonec musel použít směrovou anténu. Když pominu kostičkování obrazu při projíždění aut po ulici, tak obraz je pěkný.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Videa z ceske televize — založil geon
Online televize v html stránce — založil TomasSparky
Myš k notebooku — založil aoi
Display z notebooku k PC — založil Míša
Historie NoteBooků. — založil DeathHumanCZ