Zdravím všechny příznivce tohoto programu, chtěl bych vědět, kolik lidí by bylo pro, abych začal psát tutoriál / články o modelování scén, předmětů, postav, zbraní, atp.
Vše by bylo v 3DS Max 2009 (popř. 2010).
Kolik příznivců tu mám?
Fórum › 3D Studio MAX
Tutoriál/články - modelování
wise napsal:
Zdravím všechny příznivce tohoto programu, chtěl bych vědět, kolik lidí by bylo pro, abych začal psát tutoriál / články o modelování scén, předmětů, postav, zbraní, atp.
Kolik příznivců tu mám?
Bol by som velmi rad keby spravis ten tutorial . Mam 3Ds Max 2010 a niak v tom neviem robit takze by som to ocenil :-) Budem prvy co ti to bude citat :-))
milkomax napsal:
No keď ma naseres :-D :-Dtak sa dam na robenie tutorialou a dam to sem :-D ake mate zelanie ? video tutorial alebo klasicke na webe hodene obrázky
No yooo konecne spravi niekto tutorial a mozem sa ucit :-) Ja by som bol skvor za video . Aspon by som nemusel citat a lepsie sa mi uci aj s videa keby vsetko robim podla videa :-) A ak mozes tak to sprav na 3Ds 2010 :-) Nech to je co najnovsie .
A este len kolko asi tak odhadujes ze ti to bude trvat ?
Ja jsem tez pro 3DS Max 2009 ;) "Hlavně mapování, hlavně mapování :)"
wise napsal:
Kolik příznivců tu mám?
caw bylo by to velmi užitečné a určitě byses setkal s velkym ohlasem pokud bys začal dělat nějaké ty tutorialy! ja jsem určitě pro a rad se něco přiučim :)
Môžem spraviť mali tutorial ako spraviť vodnú fajku (Shisha) od modelovania as po nasvietenie a render.Ak mate záujem stačí len napisat ano a ja sa pustím do toho...A ak mate nejaké špeciálne želanie tak aj to beriem...
#14 milkomax
Tak šup! O článek by byl určitě zájem. S články se probere i tato sekce zpět k životu + pokud bys chtěl se můžeš stát moderátorem a pomoci diskuzi oživnout.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Určitě by to nebylo od věci...jen se chci zeptat jestli by to nemohlo být v novější verzi :). Díky
Co uděláš v 2009 uděláš taktéž v 2010 a novějších, takže verzi 3ds Maxu bych moc neřešil :)
Jinak tutoriály řada lidí jistě přivítá (je jich v současné domě málo). Já Maxe neotevřel ani nepamatuju, naposled jsem něco dělal v Cinemě.
velmi zajímavé by mohlo být něco jako Google Cow nebo Google Body:
#1 wise
tutorial na 3ds max by se urcite hodil, ona jen komunita zacatecniku a nekoho kdo s nimy chce resit jejich problemy se hodi ale tutorialu jak vymodelovat fajfku nebo jak vymodelovat lampicku je na netu plno a takovy uz asi neni treba, spis by to chtelo neco kompletnejsiho, nejaky serial ktery by sel od zacatku- nastaveni maxe, modelovani, texturovani, renderovani...
prave riesim niečo take. sice to bude vodna fajka ale bude to kompletna scena od modelovania,texturovania,tvorba vlastnich materialou,nasvietenia cez render a postprodukciu. Može byt ???
a môźem to dat na casty ak chcete a mozem stoho urobit rovno videotutorial čo je podla mna ovela lachsie ako pisani
Tu je mala ukažka toho co robim na tutorial.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Modelování — založil Michal
Modelovani automatu — založil Gadael
Objektové modelování — založil Anubis
Modelování, vizualizace domu — založil miramj
Modelování vlastního pokoje — založil Sopťa