Mam pred sebou taku ulohu • Pripraviť funkciu ktora rozdelí binárny súbor (.mp3) na čiastky zadanej dĺžky, každá čiastka sa má dat samostatne prehrať.
Viem ze sa asi nikomu nebute chcet sa s tym trapit ale keby nahodou bol by som mu nesmierne vdacny...:-)
jedine co este o tom viem je to ze by sa to malo realizovat nejak tak ze si mp3 nacitame ako binarny subor a skopirujeme jeho hlavicku a potom zadany binarny subor rozdelime a na zaciatok kazdeho skopirujeme tu hlavicku.
Vopred dakujem
Fórum › C / C++
Rozdelenie mp3
To andre : proste tam mas neco jako balicky o presne danne velikosti.. na zacatku zjistis jak je ten balik velkej pak ho zkopirujes... VBR ma ruzne dlouhe baliky, CBR sou vsechny stejny.. vic clovek snad ani nepotrebuje
To KIIV : no uz som teda o kusok dalej... cosi som si aj pozrel ale problem mam aj v tom ze zatial neviem dobre pracovat s bin. subormi... mohol by si mi este prosimta povedat ako by som mal zistit velkost toho ''balicka'' dajme tomu ze budem potrebovat delit na mensie mp3-ojky len mp3 s CBR...
Studuj :)
http://www.google.cz/search?q=c%2B%2B+how+get+mp3+bitrate&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br]
-----------------------------------------------------------[br]
Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br]
http://dannyk.aspone.cz[br]
-----------------------------------------------------------[br]
Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 119 hostů
Podobná vlákna
Rozdelenie popisu — založil Vojtkulak Matus
Rozdelenie disku — založil Santas
Rozdelenie int na cislice — založil entity
Rozdelenie prispevkok na stranky — založil Nepoznam
Moderátoři diskuze