Cawes hosi ... Mam problem s jednou ulohou ... vubec nevim jak zacit ... nebo co by v nem melo byt ... Tak jsem si myslel, ze by ste mi mohli pomoct ...
Zadani:
Program dostane na vstup posloupnost 10 celych cisel. Sestavte diagram k algoritmu, podle ktereho programu rozhodne a vypise, zda zadana posloupnost je nebo neni rostouci. Vyplnte tabulku obsahu promennych pro vstup 2, 3, 1, 5, 8, 12, 10, 16, 21, 26
Diky moc za jakoukoliv pomoc ...
Fórum › Funkcionální programování
Uloha z programovani - Vyvojovy diagram
Vývojové diagramy zde na Programujte.com http://programujte.com/?akce=clanek&cl=2005080105-vyvojove-diagramy-1-dil.
Uspořádání je v 2. díle toho článku. Do jednotlivých prvků bys měl zapsat např. podmínky (u větvení), použité proměnné (V/V operace) atd.
Ne, po ICQ poskytuji konzultace jen vyvolenym, sorry...
caute.. mohl by mi nekdo pomoci s diagramem?? databaze nam ve skole spis jen tak nejak pristrcili a nevim si s tim rady... na odmene se domluvime
Dobrý večer, učitel na zadal zadání a nevíme si s tím rady :-) můžete mi prosím pomoct? z toho se má vytvrořit diagram.
take mame 3 zadani a z toho si vybereme jedno
1. nevime kolik je čisel, ale když bude 0 - končíme
2. víme kolik je čisel (15)
3. opět nevíme kolik je čísel, ale budou se načítat tak dlouho až se nam objeví 111111
tak pak musíme vsichni zrobit průměr + si vybrat z techto moznosti: a) součet prvních 5ti čísel, b) součet všech čísel, c) součet prvních 4 čísel, d) vybrat největší, nebo nejmenší číslo
mohl by to někdo prosím vyřešit? děkuji moc
#10 liborb
Děkuji moc :-) zkoušel jsem to s tímhle zadaním "2. víme kolik je čisel (15)" Zvolil jsem si teda patnáct čísel 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15. Ale vůbec si nevím rady :( nemohli byste mi to prosím někdo udělat? Opravdu moc prosím, nevím si rady. :(
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vývojový diagram — založil Filip
Vývojový diagram — založil Adam9815
Vývojový diagram — založil ondrašek
Vývojový diagram — založil Beči
Vývojový diagram — založil Daidalos