Nevite nekdo jak se zbavit toho otravneho rozdeleni podle jednotlivych pismenek v prehledu umelcu a alb? Ten program se mi hrozne moc libi, jen tadyto mi trochu vadi. Od Winampu je to obrovsky krok kupredu.
Fórum › Offtopic
Media player 11
Ano je to krok kupředu, ale chybí mi tam ty jednoduché f-ce pro práci s playlisty jako ve Winampu. Bez nich to nebudu používat.
playlist je naprd... dřív sem použval Sonique, ale od nainstalování XP už jedu jen v WMP 10 a sem spokojen
Lukas: K cemu playlisty? A navic prace s playlisty tu taky jde, ale nenapada me nic, proc bych je mel pouzivat.
Já playlisty taky moc nepoužívám, ale co vám tak tam chybí jen možnost přímého vložení souboru z disku do nějakého playlistu (nevím jistě, ale nenašel jsem to). Myslím, že někde v horní části je tlačítko, který umožní vybrat typ zobrazení - pak to kdyžtak upřesním.
No, tim se prepina mezi Ikony > Ikony s kratkym popiskem > Jen nazev, ale porad je to delene podle pismenek. A nejhorsi je na tom to, ze jsem se jich uz jednou nejak zbavil (nebo spise zmizely samy), ale pri dalsim prepnuti rezum se tam objevily zpatky :((
CommanderZ napsal:
No, tim se prepina mezi Ikony > Ikony s kratkym popiskem > Jen nazev, ale porad je to delene podle pismenek. A nejhorsi je na tom to, ze jsem se jich uz jednou nejak zbavil (nebo spise zmizely samy), ale pri dalsim prepnuti rezum se tam objevily zpatky :((
Nevim - teď nejsem ve Vistě, takže to nemůžu zkusit, ale myslím, že řazení do kategorií je dobrá věc a celkem to zpřehledňuje, ale nevím jak to vypnout.
Nevim nevim, ale prijde mi, ze mi to tam vzdycky poprve, tesne po tom co se WMP nacte naskoci spravne (bez pismenek), ale jakmile zmenim zalozku (treba jen do Now Playing), tak se tam zase objevi :what:
Nevite jestli se da nejak urcit, jaky obrzek alba se pouzije pro tu kterou skupinu? Stve me kdyz je tam zobrazeny nejaky osklivy prebal zivaku zatimco pod nim prosvita ruzek krasneho kresleneho obalu :(
To prave jde jen u alb, k artistovi to automaticky vybere obrazek nejnovejsiho alba, ktere tam mas.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
C# media player — založil Václav
Java - Javafx Media Player — založil Michal
Příkazy pro komponentu Window Media Player — založil kony_elektro
LightScribe - média — založil yaqwsx
Py media, prehravanie — založil stanke