Zdravim,
rad bych se zeptal jestli nemate nekdo zkusenosti s WM zarizenim. Snazim se nacist zpravy z Inboxu v C#, ale zatim nejsem moc uspesny. Pouzivam SDK6 a WM6.5.
Nasel jsem zajimavy priklad na codeproject, ale ten mi stale pada a nevim kde muze byt chyba(vetsina reseni co jsem nasel byla pro WM5).
Jedine funkcni reseni je pres InTheHand ale to je pro zmenu placene(nechci vyuzivat tu Evaluation Edition).
Uvitam tedy kazdou radu! Diky
Fórum › .NET
Cteni SMS na WM zarizeni
ahoj, hele asi ti moc neporadim, ale jedine co vim je, ze je to dost velky problem :D to samy jako napriklad vypis poslednich volani atd..sam jsem zkousel delat jen aplikaci pro vypis poslednich volani a bylo s tim dost problemu..navic SDK6 jsou sikovny, ale bohuzel ty knihovny nepodporuji vsechno a plno veci se musi psat pres "C"ecko..napriklad jsem delal aplikaci pro vypis stavu baterie, atd..a jedine co tam vlastne je v SDK6 tak je, ze je zapojena nabijecka, neni zapojena, a podobne kraviny..ale treba neco na zjisteni KOLIK PROCENT zbyva tak to se muselo delat pres to C..
jedna vyhoda je, ze SDK6 jsou celkem DOST DOBRE popsane na MSDN..takze tam te asi odporucam..sice si tam pocitam uz koukal a pokud si tam nic moc nenasel, tak upozornuju, ze to bude asi velky problem..:(
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Ovládání zařízení — založil BDS
Zařízení na COM PORTU — založil scorpions-cz
C# - GAPINet a VGA zařízení — založil Jan Gruncl
Program a externí zařízení — založil crAzY^
Jaké zařízení je nejlepší? — založil Antkowiak771