Zdravím,
Nevíte zda komponenta WebBrowser poskytuje nějakou metodu pro načtení (HTML) stránky z lokálního disku?
Případně nějaký jiný postup jak toho docílit. Hledal jsem a nenašel jsem. Díky.
Fórum › .NET
[C#] WebBrowser a načítání stránky z lokálního disku
A kdybych potřeboval aby se stránka načetla z relativního umístění do webbrowseru? :) kdyby byla třeba ve sejné složce jako app.. bodlo by nějáké jednodužší řešení, než vyhledávat soubory ve složce...
Ano, potřeboval bych relativní cestu, něco podobného jako nabízí např. RichTextBox - tam je metoda Load, kde můžu zadat jen např. @".\slozka\soubor". Toto je pro mě omezující, musím zapsat absolutní cestu a to by dělalo problémy. Není nějaký způsob jak mu vnutit relativní cestu?
Ja bych to udelal tak, ze bych si nejakou metodou zjistil, kde se soubor aplikace nachází - zjistil adresu :)... a podle toho bych uvazoval, ze je stranka ve stejne slozce :) a prepsal akorat soubor :).. ale tohle mi prijde hoodne divne reseni, a ani nvm presně jak na něj :)..
Nevím proč by zápis absolutní cesty měl dělat problémy, ale budiž :smile1: . Jsou 2 možnosti, buď napíšeš do Microsoftu, aby tam dodělali, co potřebuješ, a nebo druhá možnost, že to konečně zkusíš a třeba zkusíš do URL zapsat i relativní cestu k souboru. A ještě bych řekl, že relativní cesta bude realitvní k aktuálnímu adresáři.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
[C#] Webbrowser a zmena layoutu zobrazenej stránky — založil eswes
Webbrowser a ukazování určité části stránky — založil Mutagen
C# zdrojový kód stránky ve framu - webBrowser — založil cniry
Ukládání a načítání dat z disku s pomocí memcpy a vektoru — založil MiCizek
Chyba PHP při načítání stránky — založil zacatecnik