Zdravím,
jsem zatím zelenáč. Učím se z knihy od J. Sharpa - MS Visual C# 2005 krok za krokem, kde jsem ke konci knihy narazil při vytváření formulářové aplikace na Class Diagramy. V nabídce po kliknutí pravým tlačítkem na soubor Form1.cs mám vybrat View Class Diagram. To tam ale vůbec není, ani nikde v žádné záložce jsem to nenašel... Moje verze to prostě neobsahuje - je to možné? Dá se případně stáhnout nějaký "update"? CD bylo přiložené ke knize, tudíž by podle mě mohlo korespondovat s obsahem knihy. :smile13:
Předem děkuji za nějakou kloudnou pomoc. Adam
Fórum › .NET
Visual C# 2005 problém - class diagrams
To mephi : Aha.. No právě Express mám. To je teda hezký.. No a jak myslíš že by se to dalo řešit? Zasekl jsem se uprostřed kapitoly a celkem rád bych co nejdřív pokračoval. Rád bych věděl jak takový problém řešil někdo, kdo měl taky knížku od CPressu jako já. Ta verze professional je placená? Trošku si u mě CPress pohoršil no, jinak velmi pěkná knížka, většinou bez chyb..
Otázka je, jestli to k něčemu potřebuješ. Je hezké, že lze dělat určité věci v grafické režimu (tj. přehledně), ale jinak ... Musím ovšem přiznat, že sám jsem tomu zatím nepřišel na chuť resp. nevidím výhody, které by mi to mělo přinést.
To liborb : No, minimálně to budu potřebovat pro zdárné dokončení této knihy, protože je to tam probíráno krok za krokem se svými "zkušenostmi" si nemůžu dovolit něco přeskočit nebo udělat jinak. Byl bych pak ztracen v dalších částech. Upřesnil bych tedy otázku spíše na "Co s tím?". Jestli pomůže, když stáhnu VS 2008, nebo za to můžou má XPčka? Sláva ComputerPressu !
Pomůže ti jenom placená verze http://www.microsoft.com/cze/msdn/produkty/vstudio/porovnani.mspx nebo dej na radu zadarmo :smile1: a v klidu to přeskoč (pokud tedy další části knihy na to nenavazují).
To liborb : Ok.. Po shlédnutí toho přehledu cen se mi rada zadarmo začala líbit ještě víc :-) Děkuji moc za pomoc, zkusím to přeskočit i když zrovna vytváření WinForms je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí. Beru to jako podraz od CPressu ! :-/ Zdar
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Visual Basic 2005 - Problem s nactenim do pole — založil perseus
Visual Basic 2005 — založil dodo_mt
Visual C++ 2005 Express — založil samo
Gtk ve visual studiu 2005 — založil Dargorar
Pole vo Visual Studio 2005 /*help*/ — založil Warlock51