Optrebuju se sesitovat se dvema pocitaci u nas do. Na obou jsou 2k, ale ja jsem si pred dvema tydny nainstaloval XP. Pred tim to bylo naprosto bez problemu, ale ted, po te co jsem nastavil vsecko jako normalne a i firewall jsem vypnul, tak furt nic v siti nevidim (vidim svoje sdilene dokum). Na internet pres jeden s tech pocitacu pristupovat muzu bez problemu. Navic, kdyz zadam do spustit "\\punta2" (punta je jmeno toho pocitace), tak to otevre normalne okno, ve kterem byvaji stidlene polozky toho pocitace, ale ja ho vidim jen jako prazdne. Dokonce do toho prikzu muzu i pridavat jmena slozek, ketre tam opravdu maji byt a ono je to otevre - ale opet v nich nic nevidi. Ping na ani jeden z tech pocitacu pocitac nefunguje. Diky za help
Fórum › Offtopic
Sit Win XP a Win 2k
Mal som tak? ist? probl?m a bolo to vo firewalle. Sk?s e?te raz po vypnut? firewallu rein?talova? sie?.
Tie firewally sa niekedy ?udne vyp?naj?. Napr. u AVG firewallu je rozdiel "Zastavi? provoz" a "Deaktivova?", to deaktivova? je a? vo vlastnostiach.
Neviem ?i som ti poradil - ale mo?no ?no.
Na ten firewall sa rad?ej e?te raz pozri.
:mno:
Ja mam jen ten standartni MS firewall a ten je vypnuty
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů
Podobná vlákna
Win XP promenne — založil Pepa Rohlik
PC to PC ve win 2000 vs XP — založil W8eR_CZech
Instalace win. Xp — založil koudis
Diakritika Win XP — založil kadet
Win/Chrome OS — založil Forin
Moderátoři diskuze