Programujem v C v programe dev C++. Nastal u mna problem ked chcem nacitat hodnoty zo suboru, program sa mi sekne a hlasi mi chybu. avsak pri kompilacii ziadnu chybu nehlasi, program som sa snazila spracovat podla Ucebnice programovani v jazyku C. vdaka za odpoved a radu kde by som mohla hladat chybu
Fórum › C / C++
Problem s nacitanim suradnic zo suboru...
ketja napsal:
Programujem v C v programe dev C++. Nastal u mna problem ked chcem nacitat hodnoty zo suboru, program sa mi sekne a hlasi mi chybu. avsak pri kompilacii ziadnu chybu nehlasi, program som sa snazila spracovat podla Ucebnice programovani v jazyku C. vdaka za odpoved a radu kde by som mohla hladat chybu
dev c++ je celý divný. Ja som v ňom tiež niečo skúšal a vzdal som to, lebo občas nevedel skompilovať triviálny kód. A inokedy zase zmenil hodnoty inicializovaných premenných na inakšie hodnoty.
Bodol by ten zdroják.
Inak skús nejaký iný kompilátor.
To mephi : tak jestli to mel pod vistou nebo ve win 7 - sem do toho musel napasovat original mingw aby se dalo cokoliv uspesne zkompilovat v Dev-C++, ale jinak je to normalni GCC takze zadnej problem-- + posledni dobou radsi rovnou beru gcc -o program.exe -Wall -pedantic program.c a zadnej problem
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 93 hostů
Podobná vlákna
Problem s nacitanim zo suboru — založil chaser
Problém s načítáním webu — založil jAkErCZ
Problem s načítáním znaku — založil ccccdddd
Problém s načítáním ze souboru — založil Filip
Problém s načítáním obrázku do Image — založil Colpik
Moderátoři diskuze