Zdravim
Zacinam v C# a skusam kniznice(nuti ma to kniha) tam sa vsak vsetko zatial kompiluje v cmd co sa mi sice podarilo, no to iste chcem teraz skusit v SD kde v podstate vobec neviem ako na to ... Mohol by mi s tym niekto pomoct ?
Fórum › .NET
Nacitanie .dll v SharpDevelop
Zdravím,
pokud napíšeš s čím přesně máš problém, tak ti snad někdo poradí. Načítání .dll může znamenat mnoho věcí. Ptáš se snad na to, jak ji přidat do referencí?
Tak skusim to inak. Ak mam bordel v pojmoch, ospravedlnujem sa. Ide mi o zakladny prograM napr na vypocet faktorialu , avsak funkcia na vypocet faktorialu bude sucastou triedy ktora sa bude nachadzat v externej kniznici ktoru som si vytvoril. Js len potrebujem nacitat tu funkciu z tej kniznice. Spociatku som sa to ucil kompilovat v cmd, nieco ako csc /r:kniznica.dll faktorial. cs
To Anonymní uživatel : Vytvoř si novej projekt a danou knihovnu přidej do referencí. Je to intuitivní, stačí se dívat, co kde je.
no, zrejme som to spravil dobre...ale stale mam problem s errorom "The type or namespace name 'dvojmoc' does not exist in the namespace 'vv' (are you missing an assembly reference?)" toto mi vyhadzuje pri pokuse o kompilaciu ... nerozumiem preco to nefunguje, zdrojak by mal byt ok, ten isty kompilujem pod CMD a tiez tu istu kniznicu, skratka vsetko je len prekopirovane z poznamkoveho bloku do SD, akurat ze v SD to nefunguje a v CMD ano ... ak to pomoze prihadzem rovno screenshoty
To Johnnny : Fascinující. Asi jsi něco udělal špatně, takže pošli víc informací.
To yterbium : To se mi vzhledem k chybové hlášce nezdá správné, ale možná jsem dnes úplně mimo.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nacitanie objektu z DLL — založil farki
Načítanie funkcie z vlastnej dll — založil Tocimanko
Nenašly se knihovny tbb.dll a tbb_debug.dll — založil Kevil
SharpDevelop a XNA — založil davidus
Prvá lekcia C# a SharpDevelop — založil w3q