Mám takový problém.Na stránky jsem umístil video ve formátu wmv. Když si stránky prohlížim přes explorer tak mi video jde normálně stáhnout - objeví se tabulka otevřít nebo uložit.Problém nastává když si video chci stáhnout přes Operu - zobrazí se bílá stránka a nic se neděje. Když jsem zkoušel přes Operu stáhnout nějaké video z jiných stránek, normálně to šlo. Nevíte v čem je problém?
Fórum › HTML / XHTML
Problem s download
Tohle se da vyresit pres php/asp pridanim hlavicky FORCE DOWNLOAD. Jinak pres html...jedine o cem vim je tam uzivateli napsat, aby na to klepnul pravym tlacitkem a dal ulozit jako.
Zajímalo by mějak konkrétně ta hlavička s FORCE DOWNLOAD má vypadat nebo jak to vlastně skrz hlavičky vošéfovat. Díky moc CommaderZ :frosty_x:
http://www.phpit.net/code/force-download/
Kompletni kod jak dosahnout forcnuti nejakeho souboru pomoci PHP
nemuze to byt taky nastavenim opery, ktera se treba snazi ono video sama prehrat, misto aby nabidla dialog ke stazeni...
da se to zmenit v Nastroje -> Nastaveni -> Pokrocile v sekci Downloads, tak si to zkontroluj
Lze to i HTML hlavičkou docílit toho, aby se aplikace uložila - MIME typ hlavičky.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze