ahoj,
jaké je podle vás nejlepší (dobré) prostředí pro vývoj v C++ .. ted používám NetBeans, ale chtěl bych vyzkoušet něco nového ...
díky za rady ...
Fórum › C / C++
PROSTŘEDÍ PRO c++ ??__?
To KOUDIS : pod Windows Visual Studio od Microsoftu. Je zdarma v Express edici pro všechny. Já používám školní MSDN licenci a mám Professsionala nemůžu si stěžovat. Momentálně je i dostupná Ultimate verze beta 2 od vs 2010. Jediné, co ve VS trošičku pokulhává je Intelisence, jinak jsem naprosto spokojen a rozhodně bych neměnil.
To Sibyx : Když už tu to vlákno je... O jakou verzi Builderu se jedná? Já měl čest pouze s verzí 6, která mě straší (naštěstí už dlouho nebude) 4 roky ve škole. Verze 6 byla možná ve své době vynikající IDE, ale v dnešní době naprosto nepoužitelné.
... bohužel já dělám hlavně pod linuxem ... třídy pro grafické výpočty, "jadra" do programu fyzikálních a pod... kdyby jste náhodou věděli o něčem (třeba i palceného ... zkušební verze je snad všude:)) .. bude velmi rad :)
KDevelop4.0 je uz tiez v pomerne pouzitelnom stadiu (zatial je to beta, ale uz iba mesiac ;) )
Quiark napsal:
Vim + ctags + cpp omnicomplete ;)
ANO, ještě bych přidal pluginy taglist a NERDtree
... ale Netbeans není špatné IDE, je to sice obrovská a pomalá obluda, ale to jsou z principu všechny prostředí tohohle typu, já ho navíc používám s jVi (http://jvi.sourceforge.net/) pluginem - Vim místo nativního editoru, protože mě hrozně rozčiluje, když mi editor na <Esc>ddp neprohodí řádky, ale jen to suše napíše do textu, a podobné vylomeniny, prostě jsem stále fascinován jednoduchou, elegantní, efektivní a rychlou prací s Vimem - všem ho doporučuju.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Prostředí pro programování — založil Petkon
Bezpečnost a prostředí — založil filištín
Spustitelné prostředí — založil site
Vývojové prostředí — založil gajasek
Moderátoři diskuze