Ahoj, resim problem jak naplnit jList kdyz mam nactene data ve vectoru. Data do vectoru taham z externi databaze pomoci JDBC. Mam zakladni JForm a nanej jsem pretahnul jList. Pokousel jsem se to tam vlozit pres model, ale tim ze je to vygenerovano na tvrdo tak nemuzu menit vlastnosti jListu. Prikladam okomentovany kod. Dekuji za rady jak vyresit tenhle problem.
private void jButton1ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {
// TODO add your handling code here:
Employees emp = new Employees();
try {
emp.vypis();
//nacteni dat do vectoru
Vector <tabEmployees> pom = emp.data;
for(int i =0; i < pom.size(); i++)
{
//pokud si to vytisknu na konzole tak to jede, vypise to jak ma
System.out.println(pom.elementAt(i).getID()+", "+pom.elementAt(i).getPrijmeni()+", "+pom.elementAt(i).getJmeno());
//kamen urazu, nevim jak to nasipat do jListu. Vypiseto jenom: tis01.tabEmployees@bf7190 a to presne tolikrat, kolik je zaznamu ve vectoru.
jList1.setListData(pom);
}
}
catch(Exception e){}
}
Fórum › Java
Vector + jList
Napadají mě 2 možnosti: buď si vytvořit svoje pole stringů (podobně jako v tom výpisu) nebo použít rozhraní ListCellRenderer.
A tobě to nefunguje proto, že přímo se to dělá přes toString objektů, které ten vector obsahuje. jenže to v tvém případě nebudou řetězce, ale asi instance třídy (či kýho vejra :smile1: ).
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů
Podobná vlákna
Použití sort na vector<vector> — založil Radek
JList + přidání itemu — založil hap
Zdvojený výstup z JList — založil Nicolas
Gui - JList výpis — založil Ed
JList - výběr položky — založil Nicolas
Moderátoři diskuze