Ahoj, nejak nevim jak to nazvat. Ale pokud někdo zná ekonomický systém Pohoda, tak přesně o to mi jde, jak maj vyřešeno, že po otevření mám hlavní plochu a když něco vyberu tak se mi to otevře místo toho panelu, jestli sem to pochitil správně není to přes MDI okna, jak se dělaj takovýhle vychytávky v aplikacích? Děkuji.
PS: winforms
Fórum › .NET
Aplikace s více moduly
Na tohle se mi osvědčil nástroj Spy++. Člověk se může v klidu podívat, jak jsou některé vychytávky dělané a nakonec zjistí, že je to "podvod" :smile1: . To bych řekl, že je i v tomto případě. Je to MDI okno, tlačítka při maximalizaci by se zobrazila v menu. Menu ale není menu je to toolbar (stará finta, aby bylo i menu dokovatelné). A když se podíváš na první pod okno MDI child, tak Spy++ ho zvýrazňuje někam výše, takže tam asi bude schovaná lišta nebo něco (možná je to jenom pro zmatení nepřítele :smile1: ). No a klávesovou zkratku Alt a - mají odchycenou. Mysleli na všechno :smile1: .
To liborb : jo takhle oni na to :-)
Ještě se zeptám, když mám MDI okna, tak mam natavenou ze vychozi stav je maximalizovany(materské okno), ale i u dcerineho okna mam nastavenou maximalizaci, kdyz ale spustim aplikaci a provedu akci pro otevření dceřineho oka, tak se mi ukaze v malevelikosti, ale tvari se jako maximailizovane, musim aplikaci stahnou na lištu a znovu otevřít, pak se to spraví, co stím?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Obecný dotaz: PHP alá moduly aplikace — založil šnek
Více oken - ukončení aplikace — založil cmaxi
Problém s ukončením aplikace, která používá více formulářů — založil Sharpermax
Zvukové moduly — založil Bvkyn
Moderátoři diskuze