Budou v Auroře také soukromé zprávy? A pokud ano, bude tam nějaká možnost jejich správy (ukládání do složek apod.)? Případně by se možná hodila i funkce blacklistu :-). Nebo to bude řešeno více komunitně? (XMPP)
EDIT: za doublepost se omlouvám - gprs :-(
Fórum › Návrhy na vylepšení
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy nejsou aktuálně natolik využívané, aby se jim věnovalo tolik času. Uvidíme, jak to bude dál, soukromé zprávy samozřejmě zůstávají, ale žádná možnost správy prozatím neexistuje.
Implementovat obojí není problém (blacklist, správa...), aktuálně to však není v todo do Aurory...
Pokud by ses spokojil s odpovědí, že po ní to můžeme nasadit... :)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Jjj uspokojil si mě :smile1: . Ani by mě to nenapadlo, ale tento týden jsem byl "pod palbou", takže je výpis už pěkně dlouhý. Byl to spíš dotaz, připomínka ... nic na čem snad bazíroval :smile1: .
A ještě 2 (další) připomínky.
Jedna se týká zpráv ... moc jsem to nezkoumal, ale mám pocit, že tam nevidím všechny odpovědi, co jsem poslal. Protože jsem slušně vychovaný, tak by jich mělo být stejně jako příchozích a zdá se mi ten výpis nějaký kratší :smile1: .
A duhá se týká vkládání příspěvku. Mám pocit, že už se mi to jednou stalo. Včera jsem chtěl vložit pracně nacvakaný příspěvek. Dám vložit ... stránka se načítá ... a opravdu tam byl nový příspěvek, ale někoho jiného a můj byl v ... jjj přesně tam :smile1: .
Jedna se týká zpráv ... moc jsem to nezkoumal, ale mám pocit, že tam nevidím všechny odpovědi, co jsem poslal. Protože jsem slušně vychovaný, tak by jich mělo být stejně jako příchozích a zdá se mi ten výpis nějaký kratší :) .
Ano, systém je nastaven tak, že odeslané zprávy nejsou tak důležité, a proto pokud si uživatel smaže tebou psanou zprávu, zmizí i tobě, jako odeslaná. Tehdy se to prostě tak rozhodlo, nemám pro to pádnější argumenty.
Každopádně Aurora to samozřejmě řeší jinak :).
A duhá se týká vkládání příspěvku. Mám pocit, že už se mi to jednou stalo. Včera jsem chtěl vložit pracně nacvakaný příspěvek. Dám vložit ... stránka se načítá ... a opravdu tam byl nový příspěvek, ale někoho jiného a můj byl v ... jjj přesně tam :) .
Je udělaná jistá pojistka proti ztrátě psaného textu, nicméně nedovedu si představit, co se při tomto stalo. Určitě to bylo ojedinělé a určitě to je vyřešené :).
To Petrroll : Můžeš to zkusit nasimulovat?
Zkus sem, do této diskuze, založit nové vlákno. Tebe to přesměruje na jiné vlákno? (případně kam)
Budu-li znát nějaké podrobnosti, mohu to opravit.
Prošetřím to, vyvodím patřičné důsledky a viníka potrestám :).
Když založím vlákno v Hlášení chyb a návrhy tak mě to hodí na:
http://programujte.com/?akce=diskuze&kam=vlakno&tema=15727-nechce-nekdo-notebook-
Ale tam nic není - prázdná stránka.
A ještě když odpovím tak to odpověď zaregistruje a přidá, ale mě to hodí na prázdnou stránku.
http://programujte.com/pridej_prisp.php#128106
Když edituji, tak mě to editaci zaregistruje a i mě to pak hodí na tu editovanou odpověď.
EDIT: Teď jsem zkoušel založit vlákno v .NET diskuzi, první založeno v IE - bez problémů. Poté v Mozzile - nezaložilo se hodilo mě to na to založené mnou již předtím v IE.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Soukrome zpravy — založil zacatecnik
Soukromé zprávy na mobilu — založil liborb
Soukromé proměnné — založil Sony
Off Topic: Soukromě hledám obchodního zástupce — založil VladislavK
Moderátoři diskuze