Ahoj,chci udělat nějaký prográmek ve kterém předvolím cestu na .exe či v kodu to již předepíši a když například řeknu do mikrofonu "skype" otevře se mi skype.exe , hledal jsem po netu ale nenašel jsem žádný popis či návod jak tohle udělat.Když tak pošlete sem,zda víte nějaké informace i mimo visual basic.Díky
Fórum › Visual Basic
Ovládání mikrofonem
takovehle veci vyvyjela uz spousta firem a ze by to bylo nejak zvlaste pouzitelne se rici primo neda...
v elektronickem svete jsem cetl clanek o tom, jak takovou detekci trochu zjednodusit tim, se ze signal prevede na 1b hloubku dat..
tj nad 0/ pod nula (idealne jednim komparatorem - nejlepe s drobnou hysterezi)... a podle toho jak priblizne dlouho jsou ty sekvence pak odhadnout co je to za prikaz.. nicmene je to vse dost narocny.. na casovani a "odchylky"
No nedávno jsem se ptal na shodou náhod na podobné téma na jednom forum a tam mi nějak neodepsali tak ať nedělám další téma šoupnu to sem,myslíte že je možné udělat ve VB6.0 aplikaci,popíši funkci.Po zapnutí programu se klepne na tlačítko například nahrej -> a začne se nahrávat nějaké slovo dejme tomu například řekneme " notepad " -> klikneme na stejné tlačítko a tím se zastaví nahrávání a když nyní řekneme notepad tak program zapne notepad.exe .Díky
To Randy.to : Takhle, syntetizéry řeči (to, co by z toho mluvenýho slova dokázalo dostat text, co člověk řekl) jsou programy, které se pokoušejí naprogramovat velké týmy opravdových profesionálů několik let. Je pravda, že syntéza řeči pokročila (umí ji už i mobilní telefony), ale napsat program, který umí to co jste tady napsali, to je tipuju si tak na doktorantskou práci na vysoké. Takže prostě a jednoduše - nemá cenu zkoušet dělat něco tak strašně složitého.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
OVladání formulářů? — založil DjHard
SLD ovladani — založil Zelenáč
2D grafika a ovládání — založil Lukfi
Ovládání zařízení — založil BDS
Dálkové ovládání k PC — založil .xxx.