Dobry den, dostal jsem za ukol vytvorit ve windows form ukol se kterym si nevim rady,musim vytvorit program, ve kterem se mi zobrazi cas nejspis pomoci XML ze stranek s atomovymi hodinami, pote mi zobrazi aktualni cas hodin v PC a ukaze mi rozdil mezi obema casy,pote bych mel mit tlacitko, ktere mi nastavi hodiny v PC podle casu atomovych hodin, jsem zacatecnik v C# a moc ho neovladam, budu vdecny za kazdou pomoc, hodil by se mi nejaky postup nebo uz hotovy projekty s hodinami, kdyby nekdo chtel a treba mi tento program vytvoril tak jsem ochotnej se za nej odvdecit,financne nebo treba uctem na czshare :smile1:
Fórum › C / C++
C# Atomove hodiny
v prve rade to bude chtit mit pristupovy prava na ten server s temi atom clocks, aby jsi mohl odtamtad precist udaje. Pak budes muset znat kod v jakem to maji ten cas, datum, atd., zapsany.
Az toto budes znat, a dokazes precist udaj FTPckem tak bude druha cast, ktera namaluje hodinky na obrazovku a nastavi tencas podle ziskanych dat. Ja mamprogram, ten toto umi, ale neukazuje hodinky, nybrz nastvi systemovy cas v PC.
Ted to mam z Bundesanstaltu v Nemecku pres Net. Drive jsem to mel pres DCF77 prijimac. Ten prijimac jeste nekde mam.
Ale mam udelany GPS prijimac a chci to napsat do 1-deskovyho mikropocitace aby to ukazoval na LCD displej. Kodovani z GPS znam, zjistovat je z tech atomovych serveru po svete co jsou na netu, je slozity a stejne se vsechny ridi cesiovym normalem na satelitu, takze udelat si doma takovy atomovy normal, uz muze dneska kazdy. Staci GPS prijimac a pripojit ho na Net.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Hodiny — založil AtomicKiller
Analogové hodiny — založil Petr
Digitální hodiny — založil Bengo
Moderátoři diskuze