Dobrý den programátoři, měl bych na Vás velkou prosbu. Jsem naprosto ztracený co se programování týče, ale jak už to tak bývá, tak na elektotechnické škole se programování i když i na oboru založenému na silnoproud nevyhnete a právě tento problém řeším. Jako závěrečnou práci ve třeťáku máme v automatizaci udělat projekt v Logo! Soft a to křižovatku, viz zadání.
Budu rád za jakoukoliv pomoc :)
Fórum › Delphi
Křižovatka dle zadání v Logo! Soft
To NeoMartin : Jaké je přesné zadání?
To DragonBehemont : Sorry, nevšiml jsem si přílohy. :-)
To NeoMartin : Jen čistě z praktického hlediska je toto zadání nesplnitelné ... Logo! nemá žádný vstup I0.0! ;- ) Vstupy se označují celým číslem bez indexu ... a navíc začínají číslem 1 ... takže by si zadavatel buď měl opravit chybu a nebo zvážit, zda to chce opravdu v Logo!, protože podle označení vstupu bych řekl, že by to měl vykonávat minimálně SIMATIC S7-200, akorát u něj by to s tím časem bylo přecejen složitější ...
Tak jsem trošku pokročil a udělal jsem úkol číslo 3. Ale problém je, že si nevím rady s úkolem číslo 1,2,4. Pokud by byl někdo ochoten pomoct byl bych vděčen. V příloze přidávám řešení křižovatky, tedy úkol 4. Za každou pomoc děkuji.
zdravim, na skole programujeme v delphi, konkretne krizovatku.
mam 4 timery a dva semafory ale ako mam urobil graficku animaciu???
som programator zaciatocnik a fakt si s tymto neviem dat rady........nechcem aby ste mi to tu dali hotovo ale len ma nejako na to navedte ako to mam naprogramovat.............
Jinak, ja bych mozna vyuzil normalni tlacitko, jen mu zmenil barvu pozadi. Takhle si tam vyskladal cely objekt semafor, definoval stavy a pak mu predaval jen cisla stavu semaforu ve zvolenem case. S obrazkami bych se nedrbal. Ale urcite by tam slo natahat s listy objekt obrazek.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Klasická křižovatka v Logo!Soft — založil Syntax
Logo soft světlo — založil Fredy.00
Logo soft - načerpávání — založil Fredy.00
Logo soft - výtah — založil Flurry