Pokud vykonáte následující kroky a napíšete sem nick, pod kterým jste tam reglí, tak vám zaplatím 0,1$. Je to na 2 minuty.
Jedna se o registraci na http://www.zanulu.cz/registrace
Podminkou je ze tam uz nemas ucet, jelikoz mit dva ucty odporuje pravidlum, v pripade ze nemas, tak se prosim zaregistruj do pole 'Kdo vam zanulu.cz doporucil' dej nasledujici email: raptik@gmail.com
(Behem registrace neni nutne vyplnovat pravdive udaje, nicmene vypln alespon realne vypadajici udaje, uz jsem mel problem s tim, ze tam nekteri jedinci napsali uplne blbosti, takze prosim trosku realisticky)
Dale potvrd registraci aktivacnim emailem, ktery ti prijde na email. Timto se ti pripisi 2 kredity na prihozy. Prihlas se a prihod na Notebook a na iPod Touch.
Potřebuju sehnat, tak 50 lidí.
Platím na PayPal.
Za každého vámi získaného člověka vám zaplatím 0,1$.
Fórum › Inzerce
Zaplatím za registraci
Kamaráde, ty teda pro nás šáhneš hluboko do kapsy:D
Já jsem dostal peníze za to, že seženu co nejvíc registrací. Když mi těch lidí seženete 100, tak vám zaplatím odpovídající peníze.
Odměnu zvyšuji na 0,15$. Kdybych dal víc, tak na tom prodělám. A to bych nechtěl :)
To Yety : Většinou si i u lopaty za stejný čas vyděláš několikrát více, než za klikačky/registrace apod... Ale časem na to určitě přijdeš sám;-)
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Sleduj mě na @MartinSimko
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů
Podobná vlákna
Zaplatim za program v jave — založil student356
Pomoc pri testu, zaplatim — založil Domi
Potřebuju udělat program v C# Visual Studio - zaplatím — založil Michal
Pokus o "registraci" — založil davidus
Generování obrázkového kódu při registraci — založil Honza
Moderátoři diskuze