Zdravím, máte někdo zkušenosti se službou www.skinbook.cz?
Jak je ten shop spolehlivý?
Máte zkušenosti s kvalitou nálepek? Jak jsou přesně ořezány a jak pasují, jak drží atd.?
Máte zkušenosti?
Přemýšlím nad pořízením něčeho na můj notebook, i když bohužel zatím nemůžu v galerii najít něco, co by se mi líbilo...
Fórum › Offtopic
Www.skinbook.cz
Ahoj, zkušenost mám, včetně pár fotek si o tom můžeš přečíst u mě na blogu - spokojenost maximální, tu samolepku mám už asi rok a půl a pořád drží/vypadá jako nová:) http://blog.chrasty.cz/notebook-s-novym-vikem-od-skinbooku
Jo a nemusíš se vůbec omezovat na jejich galerii, můžeš použít i svůj návrh nebo něco co najdeš jinde na internetu.
Stačí si to jenom pečlivě změřit a třeba jim to poslat na e-mail i s náčrtkem tvaru samolepky a tam to všechno popsat. Jestli chceš vyříznout třeba uprostřed kulatou díru na logo, tak není problém, stačí to změřit.
Ahoj,
se Skinbookem jsem byl v mém jediném případě zatím veskrze spokojený. Všechno dorazí v pořádku, cena není přemrštěná, samolepka je sama o sobě kvalitní. Jedině mě štvalo to, že ačkoli jsem jasně zaškrtl "oblé rohy", tak mi dorazila samolepka s rohy klasickými. Na podpoře to pak sváděli na absenci na skladu :-)
Jo a nemusíš se vůbec omezovat na jejich galerii, můžeš použít i svůj návrh nebo něco co najdeš jinde na internetu.
Jak musí být ten návrh kvalitní a velký? Protože nevím kde na netu hledat nějaké obrázky a v jakém rozlišení aby to bylo po vytisknutí kvalitní?
Návrh co jsem použil já byl v rozlišení 3840x2400. Nevím jaké je přijatelné minimum.
Zajímalo by mě, jak je to se zárukou pokud si polepím tímto netbook?
Přemýšlím nad něčím na netbook ze skinbooku. Je vůbec možné jej pořídit i na etbook? Problém je i v tom, že na netbooku mám uprostřed textové logo asus, které je trochu vyvýšené.
S netbookem není problém, napíšeš jim jen ty rozměry co chceš (nebo pokud je už v databázi, tak si ho jen vybereš) a je to. Logo si pak můžeš doma vyříznout žiletkou, anebo jim připsat informace navíc, kde mají ten řez udělat. Já mám třeba Lenovo, které má na víku pár informačních diod v takovém zaobleném "rámečku" a chtěl jsem, aby mi ho ořízli. Všechno jsem si pečlivě odměřil, nakreslil, popsal a bylo to, samolepka na míru:)
Záruka samozřejmě zůstane, přinejhorším samolepku vezmeš a odlepíš, nezůstane po ní ani stopa (nevím, ještě jsem svoji nesundával, ale všichni to říkají:)) )
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Mujweb.cz/www/dosms na www.dosms.xf.cz — založil mik2
FB LIKE and WWW — založil BoBy
Link na www? — založil
Přesměrování na www — založil zelenac1
Moderátoři diskuze