Ahojte,
měl bych dotaz, nevím si rady jak udělat odpočet. A to že z databáze načtu určíté číslo, a to číslo pak jak se mi načte stránka se dekrementuje každou vteřinu o 1 přímo v prohlížeči, ale už ne v databázi. Takže když provedu reload tak zase začne odpočet od toho čísla zadaného v databázi.
děkuji Petr
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Odpočet času
Tak ako mne čas pribúda, tebe bude ubúdať....chápeš čo tým myslím ? Je to princíp presýpacích hodín, v hornej časti obsah ubúda, v dolnej pribúda...
Chtěl bych se zeptat, zdali by byl někdo ochoten naprogramovat (samozrejme za prijatelnou castku pro obe strany) jednoduche stopky (odpocet casu) pro web tak, aby bylo mozno si nastavit cas napr. 2hod, a tlacitkem pak jednoduse spustit odpocet. Melo by to bezet na domene cholerik.cz freehosting. Nevim zdali tento neplaceny server splnuje podminky pro naprogramovani takoveto funkce. Mozna je muj popis strohy na detalech bychom se dohodli. Pokud to snad pisu do spatneho vlakna pak se omlouvam. Pripadni zajemci at mi prosim napisi na frankieq@seznam.cz !! Diky a omlouvam se ze pisu bez diakritiky, jsem v tomto lenoch ! :)
http://koduj.cz/threads/2278-Prosím-o-na-programovani.?p=8592&viewfull=1#post8592
Tak ako všetci ostatní mi visíš peceň chleba. Ako mi ho pošleš? :-D
Diky klidne poslu dva :) !
Zapomel jsem ale napsat jednu podstatnou vec coz si uvedomuji az nyni.
Potrebuji aby ten odpocet bezel i po zavreni webove stranky.
Pokud nastavim odpocet od 02hod:00min:00sek a otevru webovou stranku za hodinu mel by odpocet stale bezet a zbyvat hodina.
Jakmile se dostane na 00hod:00min:00sek odpocet zacne nanovo.
Toto bude asi slozitejsi protoze to urcite musi bezet na serveru kde je web umisten a ukladat to zrejme do databaze ... pokud samozrejme neexistuje jiny zpusob.
Snad jsem to ted popsal spravne.
Do databáze si můžeš uložit třeba jen čas, kdy má odpočet skončit, a při načtení stránky si spočítat kolik zbývá. Případně si uložit i tu délku času, která se odpočítává (ty dvě hodiny například), aby si to mohl dopočítat i v tom případě, kdy už stopky měly "začít na novo", jak si říkal.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Odpočet času — založil powerpetan
Odpočet času — založil svanda777
Globalni odpocet casu — založil Petr
Odpocet casu na web — založil evryl
Moderátoři diskuze