Ahoj.
Doufám, že toto téma správně zařazuji do .NET, i když se hlavně týká CSS.
Nyní k mému problému - mám na stránce horizontální menu, které se skládá z několika tlačítek. Rád bych ho měl na středu, což není problém, ale zároveň bych potřeboval určité rozestupy mezi jednotlivými tlačítky. Pokud bych tlačítka vytvářel pomocí CSS a například je umístil do tabulky, problém by byl "vyřešen".
Já ovšem vložil tlačítka z ToolBoxu ve WebDeveloperu, tudíž v html vypadají jako <asp:Button ..... >. Ovšem nevím jak s nimi pracovat v CSS.
Doufám že to vůbec lze, vím, že pokud chce člověk měnit vlastnosti takto vložených prvků, může tak učinit pomocí skinů. Já bych to chtěl mít ovšem vše v jednom, .css :-).
Předem díky za radu
Fórum › .NET
ASP.NET - zarovnání pomocí CSS
Zdravím,
nezapomínej na to, že ASP.NET je stále "jen" serverová technologie a to co se zobrazí klientovi je pořád to staré známé X/HTML + CSS, takže se prostě podívej, jak se ten prvek vyrenderuje (input nebo button) a nastyluj si ho jak potřebuješ. Skiny slouží k něčemu jinému, není to náhrada CSS.
BTW: Vytvářet menu s pomocí serverového buttonu není moc dobrej nápad. Lepší je použít běžné odkazy, které vedou na konkrétní URL.
To djanosik : Ok, díky. Neuvědomil jsem si že skiny a CSS se vlastně můžou doplňovat.
Jinak.. moc nechápu, proč to není dobrý nápad. Napadá mě, že kvůli tomu, že bychom je museli "obsluhovat" (myslím psát pro ně metody) v kódu? Nebo by se dostaly výsledky do prohlížeče déle? Nebo v tom je úplně něco jiného? :-)
Každopádně jsem chtěl využít všech možností VS a myslel jsem, že je to běžná praxe.. :-)
Zdravím
Těch důvodů, proč použít běžný odkaz by se našlo více. Uživatel i vyhledávač uvidí, na jaké stránky se s pomocí menu může dostat. Nedojde ke zbytečnému odeslání formuláře, atd. Běžná praxe je IMHO využit ty možnosti, které jsou v dané situaci vhodné / nutné.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
MasterPage v ASP.NET, podstránky a externí CSS — založil tanned88
ASP.NET autentizace pomocí credentials — založil juiCZe
ASP.NET - Jak přiřadit styl odkazu css třídě — založil Copy&Paste
Potrebuji (praxi) na letni prazdniny, ASP.NET, C#, (X)HTML, CSS, MS… — založil PoliMerMath
Nový ASP.NET Webhosting a ASP.NET Freehosting — založil ASPIFY.com
Moderátoři diskuze