zdravim, hledam nějakou myš k notebooku. Jelikož to ale potřebuji i pro dlouhodobějši praci, nepřijdou mi vhodne takové ty male notebookove myšky.
Co myslite o Microsoft Arc Mouse:
www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007Z0DQ000KMO
Tato myš se mi celkem líbí.
Hledam něco dobře přenosného a pohodlného.
Máte někdo zkušenosti s nou myší od MS? Libi se mi, ale mám obavy o pohodlnost a jak se bude držet v ruce když je tam ta mezera, takže si neni možne kam zapřít palec..
Mate někdo zkušenosti?
Diky.
Fórum › Hardware
Myš k notebooku
Já mám už asi 2 roky právě tu malou obyčejnou myšku. Koupil jsem ji myslím v makru, protože jsem potřeboval na přechodnou dobu k novému NB něco levného, ale zvykl jsem si na ni. Používám ji celý den v kuse k práci a úplně v pohodě, dokonce mi už vyhovuje i víc než vetší myši.
Mám doma Logitech Anywhere Mouse MX a je to jedna z nelepších myšek, co jsme zatím měl v ruce. Krásně jezdí úplně po všem (opravdu, sklo problém není), pefektně padne do ruky (i přesto, že je kratší. Celé provedení je opravdu kvalitní. Jedinou výtku bych snad měl k výdrži - je pouze +- 30, což není moc (moje myš k PC vydrží něco přes 11 měsíců a to se nevypíná).
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů
Podobná vlákna
Přehřívání notebooku — založil Kenvelo
Wifi k Notebooku — založil _Radek_
Kúpa notebooku — založil Hek
Undervolting notebooku — založil Ahoj3
Koupě notebooku — založil JumBo
Moderátoři diskuze