Zdravím, předem bych chtěl upozornit, že co se týká her, tak tomu vůbec nerozumím, jelikož nehraji.
Rozhodl jsem se, že bych si pořídil NHL na notebook. Nejnovější verze je asi 09.
Chci kupovat zde:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514032J0V42JBLKI
Zajímalo by mě jestli mi to utáhne bez problému notebook Toshiba satellite A200 1S9
Mám visty. Nevím jestli bude stačit procák, 1GB RAM a hlavně grafika?
Jak je to s licencí hry? Můžu ji pak nainstalovat na více pc? Popřípadě jestli ji můžu použít i na novém NB?
Jedině co mi tak trochu vadí je, že se tam neuvádí podpora win7. Tato hra na win7 nejede? Zatím mám sice visty, ale chystám se časem na upgrade na win7.
PLS help. Díky.
P.S.: jelikož jsem z Brna, tak mám alfu poblíž, proto bych volil alfu...
P.S.2.: máte s touto hrou zkušenosti? Vyplatí se mi ta investice? Četl jsem teď trochu negativní recenzi, takže váhám...
Fórum › Hry
NHL 09
Máte někdo reálné zkušenosti s během nhl 09 na windows 7. Měl jsem tuto hru na vistách, kde běžela bez problému. Teď jsem upgradul na w7 a rád bych si ji tam opět hodil. Jen nevím, jestli to pojede, když to není uváděno. Mám čistý systém, takže bych to nerad jen tak zkoušel a popřípadě si zbytečně systém zaprasil.
Máte přímo osobní zkušenosti?
Díky
#5 nvnim
Zaprasení by ses neměl bát, disk si můžeš defragmentovat, protože hra bude mít fragmentované soubory. Jinak na W7, můžeš zkusit řežim kompatibility, např. s WinXP, ale nemyslim si, že by to nešlo.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů
Podobná vlákna
NHL 08, NHL 09 - problém s rozlišením — založil blackcats
NHL 09 - Bodycheck — založil Tomas
Grafik na 4xDesign+Logo online-nhl.eu — založil HosipLan-TOO
Moderátoři diskuze