Zdar, chtel bych se zeptat jestli je do aurory planovana podpora aplikace tapatalk. V posledni dobe je hodne vyuzivana pro pristup z mobilnich zarizeni.
Odeslano z mobilu, proto chybi diakritika.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Tapatalk
~ 1 příspěvek
V době vydání asi ne, nicméně pošleš-li nějaký odkaz jak vypadá implementace apod., pak bychom nad tím mohli uvažovat.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Ještě bych rád dodal, že neplánujeme žádnou mobilní verzi webu - v dnešní době už k tomu není moc důvod - buď díky Opeře Turbo nebo díky podpoře standardů napříč mobilními prohlížeči.
Klást jako argument množství přenesených dat snad už takový smysl dnes nemá, altervativou je právě buď Opera Turbo nebo vypnutí obrázků, například.
Programujte bude mít mobilní jen náhled (tedy co nového se na webu děje), ale samotné sekce, články apod. již nebudou mít svoji mobilní verzi.
Nicméně aplikaci různých fičur apod. nezavrhujeme a plánujeme některé aplikovat, mohou-li mít užitek.
Mobilní verze webu je k ničemu, s tím souhlasím. Kór když se zobrazuje automaticky, pak na mobilech s větším displejem 3.2'+ přepínat do normální je docela otrava.
Jak se tak koukám, tak je to formou plug-inu do fora. Zatím je jich podporováno ale jen "pár" phpBB3 3.0.x, vBulletin 3.7.x/3.8.x/4.0.x, Invision Power Board (IPB) 3.0.x and Simple Machine Forum (SMF) 1.1.x/2.0.x.
To Petrroll : Ale mělo by to mít nějakou specifikaci, ne? Nebo to je šířeno opravdu pouze jako plugin?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze