Dobré téměř poledne,
pokusím se svůj problém nastínit co nejméně zmateně. Moje dataGridView nesosá data z DataTable, ale zapisuji je do buněk programově, dodnes nebyl problém. Přidal jsem si do aplikace serializaci, objekty se mi uloží i načtou podle potřeby, ale dataGridView musím vyplnit znovu. A teď přichází ta zajímavá část: zavolám-li metodu ReFill ve stejném eventu jako načtení dat ze souboru (tedy např. button5_Click) vůbec nic se nestane. Ale pokud si tu metodu zavolám odjinud (například jiným tlačítkem), tabulka se mi vyplní..
Napadá někoho, čím to? A ještě další zajímavá věc: podařilo se mi to v programu vyplnit pokud jsem kliknul na: Načíst, Uložit, Načíst, Načíst :D
Zkoušel jsem i UpdateCellValue - bez úspěchu.
Doufám, že to je nějaká hloupost, kterou zkušenější programátoři odhalí bez mrknutí oka. Díky moc
Fórum › .NET
DataGridView opět zlobí
Jeste jsem zjistil, ze po opuštění button5_Click se mi hodnota buňky změní na null, i když DataSource jí zůstane stejný...
Všechno mám v tabControl a ta tabulka je v tabu2. Aktualizuje se mi pouze, pokud pri klikani na button5 mam jako aktualni tab2, nevíte někdo proč?
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 74 hostů
Podobná vlákna
Template zlobi — založil koudis
If nevim proc me zlobi — založil Hlavinka
Visual Studio zlobí... — založil Laik
Zlobí pozicování ve firefoxu (v IE se to zobrazuje správně) — založil Lighter
Open/close - některé prohlížeče zlobí — založil Petroff
Moderátoři diskuze