Určitě znáte sportovní managery. Já bych si chtěl zkusit vytvořit svůj, ale ještě nikdy jsem to nedělal.
Chtěl jsem vás tedy poprosit, jestli by jste mi neporadili v jakém programu je nejlepší pracovat a dát
pár rad do začátku. Myslím si, že s pomocí vás zkušenějších bych byl schopen uspět.
Předem díky za pomoc.
Fórum › Hry
Naprogramování sportovního manageru
Pro začátek sis vybral docela velké sousto. Jestli nemáš s programováním velké zkušenosti (nenapsal si, co umíš !), tak to pro tebe poměrně dlouho trvající projekt. Nejlepší bude, když napíšeš, co umíš. No a pokud nic, tak viz Gatuso :) resp. začni něčím o několik řádu jednodušším.
Tak to si musíš osvojit základy (algoritmizace) a je jedno v jakém programovacím jazyce (pro začátek ti bude stačit Pascal nebo můžeš zkusit Python). A kalkulačka je docela dobrá meta, až jí dosáhneš, tak budeš k manageru o dost blíž než si teď, ale bude ti to připadat o dost dál než teď ;)
To jarosp : neni spatny napad zacit testovanim jednotlivych funkci a podminek a cyklu.. staci opravdu trivialni programky abys zjistil jak to funguje.. jak to budes znat tak teprve zacit slozitejsimi programy... ruznou praci s textem, obraceni vet, pocitani slov, obraceni slov ve vete, pocitani pismen ............ je toho spousta co se bude hodit
najprv musis mat poznatky o nejakom programovaciom jazyku , velke mozstvo hier robia v C# ale aj v C++ a v inych ...
/ak by vedel ako kompilovat , treba mat aj nejaky SDK
-neviem ci myslis len databazu alebo 3D prostredie ,animacie ...alebo len 2D?
SDK uz velice znamych projektoch len tak lahko nenajdes (Fifa ,nhl ...)
/je to ich vyrobne tajomstvo
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Naprogramovani EEPROM — založil Rucker Jan
Naprogramovani stopek — založil matesxy
PIC16F628A naprogramování — založil micha407474
Naprogramovani sablony — založil putti