Mám v DB užívateľov a chcem urobiť ich inventár v inej tabuľke mám zadefinované itemy. V tabuľke užívateľov mám pole inventár.. no a chcel by som to tak že by v jednom poli boli zadefinované všetky itemy čo ten užívateľ má podľa ich ID
Fórum › PHP
Viac údajov v jednej tabuľkovej bunke...
nejak nerozumim zadani. Zkus to lepe vysvetlit. Ale program proo inventarizaci , tj. spravu majetku, veci ... mam hotovy. Tak kdyz lepe vysvetlis, co chces, tak treba se k necemu dobereme.
Nejlíp udělat další tabulku pro ty věci, kde budeš mít popis té věci a ID uživatele, kterému patří. Pak můžeš jednoduše spojit tuto tabulku se seznamem uživatelů.
To jozo0025 : To by šlo... vyskúšam... ak by som ešte niečo nevedel napíšem... mám vlastne ešte jednu otázku... ako urobiť napr. umlčanie ale na určitú dobu ? Źe po vypršaní dajme tomu 12 minút sa záznam z DB zmaže ?
To je v php poměrně složité. Asi nejschůdnější je při určitém požadavku (např. vstup na webovou stránku, zavolání nějaké funkce, atd.) smazat z db záznamy, které jsou starší než NOW() + 12 MINUTES.
Lepší řešení je cron, ale to není dostupné vždy.
Práve som narazil na jednu prekážku... mám tie itemy rozdelené na kategórie v jednej tabuľke a v druhej mám id hráča, id predmetu a počet. Kategórie mám: Obliekanie, použitelné a ostatné... lenže teraz ako vypísať len itemy z jednej kategórie kt. má ten užívateľ
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Priraďovanie údajov z jednej triedy prvkom v inej triede — založil marek
Tabulka mysql viac udajov — založil Martin
Dva jazyky na jednej stranke — založil stepfun
Videá s inych zdrojov na jednej stranke — založil marioff
Ako spočítať nepriateľov v jednej miestnosti alebo v druhej? — založil juraj175