Prosím vás, myslíte si, že má cenu si pořizovat CoD2? Slyšel jsem různé verze článků v časopisech. A kupodivu se časopisy rozcházejí od názorů pařanů. Co vy na to, mám ty peníze do Cod2 investovat, nebo zůstat u staré české osvědčené hry - Hidden and Dangerous 2?
Fórum › Hry
Call of Duty 2
Když chci jít do klanu, tak mám zůstat u H&D 2 nebo jít k CoD2? Protože já jsem se právě dočetl, že Multiplayer je nedořešený ze všech směrůJarda píše:#
# Když chceš jít do klanu tak určitě
Proc, me se moc libi. Hral jsem to jen s kamarady po lanu a jedine co se mi tam nelibilo bylo pokazene headquarters, ale jinak je velmi akcni a zabavny, o dost lepsi nez cod 1. Ale je to neco uplne jineho nez h&d....
Já si myslím, že CoD2 je dobrá hra. Docela hodně mě bavila, ikdyž je to "jenom" obyčejná střílečka z druhý světový. Recenzí jsem četl dost, někde ji chválili, jinde naopak. Ale já bych ji ohodnotil velice kladně. Ještě drobné vyjádření k multiplayeru - znám lidi, co ho hrají furt. Já mezi nimi nejsem, po síti totiž vůbec nehraji.
josi.ow píše:#
# Já si myslím, že CoD2 je dobrá hra. Docela hodně mě bavila, ikdyž je to "jenom" obyčejná střílečka z druhé světové. Recenzí jsem četl dost, někde ji chválili, jinde naopak. Ale já bych ji ohodnotil velice kladně. Ještě drobné vyjádření k multiplayeru - znám lidi, co ho hrají furt. Já mezi nimi nejsem, po síti totiž téměř vůbec nehraji.
To je sice pěkný, ale jsem už trochu náročnější a uživatel a jediné, co mě na H&D2 nebaví je to, že autoři nepřidali editor misí, takže se pořád opakuje jedna a tatáž mise.
já osobně CoD2 moc nemusím jednak znám lepší hry - např. Vietcong 2, a jednak také kvůli lidem kteří to hrají, někteří jsou opravdu "zvlaštní"...Kup si radši ten Vietcong2 a ještě ušetříš :-)
Sleduj mě na @MartinSimko
To survik1:jako jeden z mála ti COD2 doporučím,tu hru hraji už asi 8měsíců o doby vydání a je to super pařba,nikdy byhc to nedal z ruky !
Jestli chces hrat ligu a ne nějakou neznamou tak doporučuji ESL .Tu ligu hraje kazdý druhý.Sice musíš mít oregu kvůli GUIDu abys mhl hrat ligu.
Jinak srovnání VC2 se tomu nevyrovná ani COD,CS1.6,CS:Source atd prostě best !A třeba na gamepark.cz ji hraje denně 800lidí !
CoD2 si můžeš koupit, ale pokud budeš chtít hrát například na GP nebo GZ, tak je to docela na prd, prototže si skoro vůbec nezahraješ normálně, každej tam má kulomet s 72 nbojema a jede do tebe, lepší je si koupit třeba CS: source, je to daleko lepší hra. U CS: source máš na steamu docela dost dobrejch servrů, kde takovýhle lamy kopou ze hry a hlavně i admini poznaj rychle i cheatery a pokud chceš něco jako CoD2, tak je v CS: source i mod, kde něco takovýho je, ale nevim, jestli je to přímo v tý koupený verzi nebo si to musíš stáhnout ze steamu.
To chce Rifles Only, i kdyz tam neni moje milovana karabina
hmm jelikož hraji cod2 docela na velký urovni tak mam uz jiný názory/zkušenosti. Origo mam a na Gameparku si fakt nezahrajes, osobne chodim na servery nejlepsich klanu evropy a tam se dokazes poradne zlepsit. Vedet jenom kde ten server najit... O karabine se raci nebudu zminovat. Je tu otázka, chceč hrat jenom tak na GP nebo se chces zlepsovat a byt v nejakem funkčním klanu? přidávám odkaz na asi nejlepší cod2 klan u náswww.esuba.eu
jestli tě už HD2 nebaví tak je samozřejmně nejlepší koupit si lepší pařbu, jestli nechceš utrácet tak samozřejmě můžeš.... no, ty však víš co... :ms_0803: . Zkus si ty hry zahrát např. u kámošů? atd. Nebo si kup Counter strike, podle mě je to lepší.
Super pařba je taky Half-Life 2: Deatmatch :ms_0005: Určitě doporučuju :ms_0038:
Me CS moc nebavi - mho je to naprosto o nicem - jedine co se clovek musi naucit je davat hedky z prvni a to me nebavi (protoze to neumim :) )
To CommanderZ: J? kdysi hr?val (no, hr?val - v?dycky ve ?kole o poledn? pauze?:ms_0005:?) CS 1.6, ale to u? je d?vno, HL2 Deatmatch je mnohem lep?? ne? CS:S, proto?e to je ?pln? o n??em jin?m. CS:S, CoD 2 a podobn? hry jsou takov? moc klasick? (nev?m, jak to nazvat). Ale bitky s Gravity Gun a raketometem, to je teprve ta prav? z?bava?:ms_0009:?
Btw. hodn? zaj?mav? m??e b?t i Team Fortress 2 p?ibalen? k HL2: Episode Two. Jestli jste nevid?li ??dn? videa, ur?it? si n?jak? najd?te (t?eba na Steamu - www.steampowered.com).
nějak se to tu zaseklo,ne?
Používáte nějakou modifikaci do Call of Duty 2? Mě osobně se "<i>zalíbil</i>" Merciless Mod. Zalíbil píšu v uvozovkách páč nemůžu najít jiné vhodné slovo. Ne že by se mi nijak líbily ty zkrvavený těla, ale je to v celku propracvanej mód...
Jaký módy se teda líbí vám? V čem jsou tak zajímavý atd. ? Pojďte zase podebatovat.
Me se libil Revolt pro CoD, mody pro 2 me zatim nejak neuhranuly
To Tukan:jasně, když máš klan je zábava atd. ale CoD2 samo o sobě je po určitej době stereotypní
Tokan píše:#
# To Tukan:jasně, když máš klan je zábava atd. ale CoD2 samo o sobě je po určitej době stereotypní
Ale aj CSko je uz (dost) stereotypne a hravaju ho miliony hracou a dalsie miliony budu. Napr kazdy "kanter neni ako kanter"
Velak vyhoda je ze sa tam daju vkladat pluginy a tie upravuju celu hru ale zaklad je ten isty (warcraft, super hero, soccer jam, zombie atd atd atd)
ale toto je diskusia o CoD2..pekna hra, ako pisali ked chces hrat MP/ligu tak si kup originalku.
díky za nabídku, ale jak sem řek CoD2 je pro mě nuda, originálku sem měl (všechny 3 díli) ale sem je prodal...ked chces hrat MP/ligu tak si kup originalku.
Jj, ja se vzdycky skrcim, prebiju v domeni, ze mi dosli naboje, a sebejiste se vrhnu zpet do bitevni vravy.. Kdyz mi nahodou dojde, ze chyba nebyla v prazdnem zasobniku driv, nez me nekdo staci sejmout, mackam stejne spatnej cudlik (zlozvyk z minulzch verzi)... Nastesti se ty zbrane moc casto nezasekavaj :-)survik1 napsal:
To Zelenáč : Jn, nejvíce mě štve,když se mi uprostřed bitvy sekne M16 :D
Hrajte CoD 4, ta je uplne bozi :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Call of duty 2 — založil P4nther
Call of Duty 4 — založil silaro
Call Of Duty 4 Linux server — založil detoxz-