Ahoj...
chci se zeptat jestli je moje uvozovani spravne ...
rekneme ze meme pole ukazatelu, treba na tridu Array (kterou jsme jiz drive napsali, vyzkouseli atd ...). Kjednotlivim ukazatelum se dostanu pres indexy PoleUkaz[0], PoleUkaz[1].. atd ... zavolanim PoleUkaz[1] se mi vrati jednu instanci Array, v array je pretizen operator[](const char* )... takze kdyz zadam PoleUkaz[1]["Maminka"] ... zavola se mi InstanceArrat["maminka"] a tedy InstanceArray->operator[](const char*) ??
je to spravne ?? jde to udelat takhle ?
Fórum › C / C++
Je to spravne ?
nebo mi to pripada jako v LosAlamos .. kolik mnozstvi plutonia je kriticke ?? vyzkousejte a uvidite ....tak vsichni spickovi fyzici nechaji prace a kazdy si vyderuje stajny program do jednoho stitku a pak to budou po jednou pocitat ... takze budou na sebe cekat a hrat sachy ... mezitim nemci dobiji oskvu ..Stalina zavrazdi a Churchill zada o mir (ale to asi ne) ... valka se protohne o dva roky jenom proto "Vyzkousejte si to "
... rekneme ze cast moji prace bude obihat MARS ...Me proste dokaze nastvat ..Clovek se na neco zepta ... a oni odpovi at si to vyzkousi, jasne je to na 10 minut ... joo nezabere to moc casu .... ale je to spis o te spolupraci ....
Spolupráce je tady výborná, jenom se tě každý snaží donutit aby ses pokusil jednoduché problémy první vyřešit sám. Ne vždycky budeš mět možnost se někoho ptát, budeš si muset poradít sám, popř. s dokumentací.
EDIT: A ano tvoje myšlenka je správná. Jenom předtím než zavoláš operátor[] mušíš ukazatel z pole dereferencovat, abys správně volal operátor pro objekt a ne ukazatel.
(*Pole[1])["Mamka"]
dokumentace me nastesti potkala ... driv jsem programoval v fortanu nebo C ... posledni rok se snazim prijit na C++, musim vas taky upozornit, ze uy mi neni 18 a mam lecos za sebou ... mel jsem moznost pracovat s mnoha lidmi, a nesetkal jsem se, abz mi nekdo z nich rekl "Vyzkousej si to" v tomto kontextu(abych se to lepe naucil)... bud rekli jasne, nebo rekli ja nevim, zkusime to. nebo vyzkousej si to ... To me proste dokaze nastvat ... zkuseny clovek vi, ze veci muzou fungovat kdyz udelate milion testu, ale potom az se to "posere" zjistite - jo ahaaa to bylo protooo (kvuli takove blbostii) ... tak se radsi eptate ...zahrnete popripade do planu ... potom otestujete .... zkusite ostry provoz a stejne to vetsinou v ostrem provozu po 156 zkouskach zkolabuje protoze jste neco spatne spocitali ...odchylka treba v desetinach .. ale system proste nefunguje ..kvuli 0.115 navic ... stejne bzch se zeptal uplne stejne jako ted i kdybych to vyzkousel ... pro jistotu, clovek nikdy nevi..fungovat to muze jenom diky nahode ...
To koudis : je zajimavy ze ja se z testu jeste neposral
kolik ja uz mam desitek jednoduchejch scriptu nebo programu na otestovani konkretni veci :)
(mimochodem vetsinou to nezabralo vic jak par minut)
a samozrejme aby to fungovalo musis z (neco[prvni])[druhy] vratit bud objekt nebo ukazatel, nad kterym pujde udelat ten druhy [] operator - zavorky mas pro naznaceni poradi vykonavani
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Je to spravne — založil janek
Please , je toto spravne ? — založil krang
Mam to spravne? — založil wrany
Správné ošetření čísla — založil Bilbo
Správné uložení formátu — založil milanmichal