Ahoj mam dotaz jdou udelat animace tlacitka a to posun nebo zmena barvy nebo jdou tyto animace delat pouze u elipsy nebo rectangle, u tlacitka mi sla jenom zmena sirky a vysky...? diky
Fórum › .NET
Animace
Co se týká tlačítka, tak u něj "animace" je změna vlastností. Pokud máš na mysli toto, tak to není žádný problém. Nastavováním vlastností Left a Top můžeš tlačítkem pohybovat po ploše a například nastavením vlastnosti BackColor můžeš měnit pozadí tlačítka.
To liborb : no ja mam takovy kod kde menim vlastnosti jako width a height, s pomoci Button.WidthProperty.. jenze zadna promena nebo vlatsnot v Button. ... Left, Top, nebo BackColor tam neni???
InitializeComponent();
TimeSpan x = new TimeSpan(3);
RepeatBehavior c = new RepeatBehavior(1);
DoubleAnimation widthAnimation =
new DoubleAnimation(120, 300, TimeSpan.FromSeconds(2));
widthAnimation.RepeatBehavior = c;
widthAnimation.AutoReverse = true;
moj.BeginAnimation(Button.WidthProperty, widthAnimation);
moj.BeginAnimation(Button.HeightProperty, widthAnimation);
jo pomocí timeru můžeš udělat pohyb, změnu barvy cokoliv, když mě zrovna ve škole nebaví programování tak místo toho jejich dělám takovýhle blbosti taky :smile6: :smile18:
button.Left je jak SET tak i GET takže můžeš klidně dát button.Left+=10 a posune ho to o 10px doprava
pokud jde o barvu ta jde myslim taky číst button.BackgroundColor= ale ty barvy v NETu jsem celkem na nic, alespoň v C# tam se to musí nějak přes Color.xxxx asi convert
v jakým jazyku ty děláš?
To CZechBoY : v c# ale ja mam udelat metodu moj.BeginAnimation(Button.WidthProperty, widthAnimation); mam na mysli Button.WidthProperty, jak sem zkousel delat pohyb v Pointanimation ale tam to slo pouze s Elipsou a ted nevim jak s buttonem...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze