Zdravim ....
Dostal jsem takovej napad ze bych udelal program na vypis urcity slozky a souboru co jsou v ty slozce nebo-li zadam tam slozku a ono mi to do txt zapise vsechny soubory co mam v ty slozce i s veliksoti souboru apod ... jenze me vubec nenapada jak bych to mohl udelat ... Nakopnete me nekdo at vim jak zacit ... Dik
Fórum › .NET
Výpis souboru do txt
A nevis jak by mohl aspon tak vypadat kod v C# ? tady jde taky o to jestli by to melo naky podslozky apod ... Vlastne abych to uprasnil jde mi o to udelat neco jako strom souboru a slozek akorad misto toho aby se mi to ukazalo se to vypise do txt ale vubec nevim jak na to ,...
v C# ? nevim.. vim ze bych prvni zhavil google
jinak vim jak by to vypadalo v C++, Perlu, Pascalu....
EDIT: http://www.google.cz/search?q=C%23+directory+content&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a
KIIV napsal:
v C# ? nevim.. vim ze bych prvni zhavil google
jinak vim jak by to vypadalo v C++, Perlu, Pascalu....
No ja prave nevim jak to ani hledat pod jakym nazvem nebo tak jinak bych google poutil jako prvni ... Tak treba v tom c++ by to mohlo bet aspon ty syntexe podobny ne ?
No tak jsem na to mrknul a jediny co to nevypisuje jsou podslozky ...
jinak nevim rpoc mi nefunguje zalamovani na novej radek ... fce zde
public void AddToTxT()
{
File.Create(""+NameFile_Active.Text+"");
DirectoryInfo dir = new DirectoryInfo(""+Dir_Active.Text+"");
FileInfo[] NameFile = dir.GetFiles("*");
foreach(FileInfo fi in NameFile)
{
TextWrite.Text += ""+fi.Name+"\n";
}
}
nevite proc mi to nechce zalamovat pokazdy na novej radek ? A jak do toho muzu pridat fci na vypisovani i podslozek ?
No parada tak uz mam ze mi to vypise i slozky ale bohuzel to co je v ty slozce uz sem fakt dohromady nedal :-( Neexistuje nejaka funkce na to aby to zistilo i slozky podslozky apod ? Neco jako je Strom treba v TCM
No tak ja uz bych mel u tohodle hotovo ... jen jak udelat ty podslozky apod ... ale jinak todle je taky paradni co uz mam Jinak jak tomu muzu zistit veliksot toho souboru ? zkousel jsem FileInfo.Size ale to tam jaksi neni ...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Výpis txt souborů z adresáře — založil Leontynka
Datový strom,výpis struktury do txt — založil JiriVavru
Vypis obsahu txt suboru zmeneneho za behu programu (C) — založil mysh0
Zapracovani txt souboru — založil kniper84
Přepsání txt souboru — založil Ramisha