Hojte, pisem tu po nejakej dobe.
Chcel by som sa spytat ci uz neexistuje nejaky dobry sposob ako zistit ci ma uzivatel zapnute JS.
Viem, ze to uz bolo kopu krat riesene, ale <noscript> tag mi je nanic kedze sa da vklude vypnut meta refresh v kazdom modernom browseri a ja nechcem uzivatelovi oznamit ze ma vypnuty js ani iba zamenit scripty za klasiku, ja chcem uplne zabranit pristup uzivatela na cely web pokial ho nema zapnuty a oznamit mu ze je nutny. Mozem vsetko hodit do <script> tagu a pod to dat <noscript> ale pride mi to prilis skomplikovane. Neexistuje este nejaky iny sposob?
Dakujem
Fórum › HTML / XHTML
Je nejaky stopercenty sposob zistenia zapnuteho JS?
dik za tip, vpodstate som uz o tom uvazoval ale neviem prist na to co by mal ako robit a tym padom co kontrolovat aby som to dostal do PHPcka.. JS dokaze pracovat s HTML s ktorym zas PHP moc "nevie" (aspon by som to tu nemohol uplatnit).. keby som vytvoril hidden a ten by mal hodnotu ktoru by som zmenil skriptom, a tym padom by som zaple JS mohol zistit, v PHP by to nebolo pouzitelne (teda aspon pokial viem :D).
este by som to mohol skusit cez AJAX lenze problem je ze ten zas dokaze pracovat iba "samostatne" tzn. pracuje nezavisle od prave prebiehajuceho PHP skriptu.. cize s AJAXom jedine cez DB a to mi pride zbytocne komplikovane na nieco take.. ale ak sa nic ine nenajde.. no neviem...
a html pokial viem nieco ako die(); alebo exit; nema... :D
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Neexistuje spôsob ako zistiť MAC-adresu počítača? — založil Lordest
Je tu nejaky programator ? — založil Peter D.
Má to nějaký smysl — založil nery
Nějaký divný ne ? — založil Jacob
Nějaký pěkný rám — založil Jimbo
Moderátoři diskuze