ahoj,
mám aplikace v C++ které sestavuji opmoci utilitky make. jak řešíte includování hlaviček? Ja to do tedka resival bud primo #include nebo nadefinovani v make souboru ci pridani zdroju nebo proste gcc -I ... chci se zeptat které řešení se vám osvědčilo jako nejlepší? Jedná se mi o to, že když si uživatel stáhne source code, bude ho chtit sestavit, tak aby po instalaci nezustal v systému nějaký bordel, aby byl system nedotcený ... (napr utilitka SEt nechava systemove promene nadefinovane, uzivatel odstaní addr s sourcea code, a zustane mu v systému neplatný "odkaz" na include adresar..., podobne s alias a pod ...)
Fórum › C / C++
Include jak na to ...
nene, jenom jsem to blbe popsal ...mám hlavičkové soubory ... pak mám hlavní program a abych nemzusel dávat include "hlavickovysoubor.hpp" ... tak jsem si bud nastavil systemovou promenou do které jsem pridal adresář kde se dané hla. soubory nacházejí ... nebo jsem použil g++ -I /addwithheaderfile/ ale to mi prijde celek m nepraktické (samozrejme muzu pouzit alias) ... tak jsem se chtel zeptat jaký způsob pro načítání HeaderFiles používáte, jaký se vám nejlépe osvědčil ...
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů
Moderátoři diskuze