Prosim vas naco sluzi podmienka For ... in ?
Fórum › PHP
For ... in
mozna uz je moc pozde a nechce se mi premyslet, ale nejak si to neumim dat dohromady s php. For je cyklus a in si nevzpominam, ze bych v php nekde videl samostatne. Vim o IN s SQL a o napr in_array
ted me napada, ze v C# je for(promena in kolekce) tedy obdoba foreach z PHP. V actionscriptu by to mohlo byt taky tak
insider: V C# je to taky foreach, jen u C# je to foreach(promenna in pole) a v PHP je to foreach($pole as $promenna).
PP32: Tahle konstrukce slouží k procházení pole/kolekce, uvnitř říkáš, co se má udělat pro každý z prvků toho pole.
Mam kod z actionscripu kde sa to pouziva . Viem ze toto je sekcia o PHP tak ale ked uz som o tom zacal tak som to dal sem . Dufam ze to nevadi .
var objekt:Object = new Object({jmeno:'Pavel', icq:123456789});
for(var prvek in objekt){
trace(prvek+' = '+objekt[prvek]);
}
// jmeno = Pavel
// icq = 123456789
Je to so stranky jakpsatweb . V komentaroch je to co sa zobrazi . Ale aj tak moc nechapam ako to funguje . Prosim mohol by mi to niekdo napisat pseudo kodom ? :-)
To Chrasty : dobra, ja naposledy videl C# pred 4 lety :)
To PP32 : no jak to napsat v zakladu, proste ten cyklus projede tolikrat, kolik je prvku v poli a v kazde iteraci vrati prave jeden prvek toho pole(v prvni iteraci prvni prvek ...). Ten actionscript vypada, ze misto prvku pole vraci jeho index, takze v kazde iteraci vrati index toho pole a pomoci indexu se pak dostanes na dany prvek.
Pred x lety jsem se taky foreachi vyhybal jako cert krizi, protoze jsem porad nechapal, k cemu ze to vlastne je :) a dneska je to pro me nejpouzivanejsi cyklus
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Stiahnutie obrazka, ulozenie v inej velkosti — založil Jan Novak
Input — založil zelenac1
Problém s připojením Int do řetězce — založil Jurda_I
Jakým způsobem zprovoznit náročnější formuláře — založil Michal86
Sdílení internetu přes ad-hoc síť a zajímavý problém... — založil yaqwsx