Zdravim, mam trochu problem - pracujem na jednom projekte, a vo vyvoji nastal maly zadrhel :D, tak som prisiel poprosit o radu.
Ide o HTML5 element <canvas> - napisal som script ktory na canvas-e kresli ciary v zavislosti od miest kde klikam - skratka kliknem raz, ulozi sa 1. suradnica, kliknem 2. krat, ulozi sa 2. suradnica a spravi sa ciara a pod.
Vo Firefoxe vsetko funguje presne ako ma a nie je najmensi problem. Ale akonahle to spustim v Chrome tak sa po stlaceni tlacidla zacat(zapina sa tym cely script) nestane nic a javascript konzola mi vypise ze funkcia ktoru volam tlacidlom zacat nie je definovana. Co mi pride trochu zvlastne kedze firefoxu to akosi nevadilo :D
Podotykam ze jedine znalosti o JS mam z tohto webu(+ par tutorialov o canvase...), takze ziadny profik nie som.
(script prikladam v subore, nech to tu zbytocne nespinim tymi 170 riadkami :D)
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Canvas iba vo firefoxe?
Este maly poznatok: pokrocil som a zistil som ze v Google chrome ak volam hociktorym eventom(onmousedown a pod.) hociktoru funkciu, stale dostanem tento error... mate s tym niekto skusenosti? dufam ze vam to trochu pomoze...
ok....problem je zda sa vyrieseny - rad by som odkazal autorovy clankov tu na programujte.com ze ked da
<script type='application/javascript;version=1.7'> tak to bude fungovat len v mozzile, a nikde inde,(mozno IE, to som neskusal)
a ze radsej by tam mal dat <script type='text/javascript'>
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů
Podobná vlákna
Pomoc - nejde to vo firefoxe — založil lukas775
Javascript / jQuery selecty (chrome -ok, firefoxe-ne) — založil SalesMarketing
V Edite iba a,b,c,d ----- POMOOOOOOOC — založil fresh99
Aritmetický priemer vypisuje iba celé čísla — založil OnlyForFun
Moderátoři diskuze