Ve skriptech radil nejakej sexmen. Mohl by to tam nejakej mod procistit?
Fórum › Návrhy na vylepšení
Skripty
CommanderZ napsal:
Ve skriptech radil nejakej sexmen. Mohl by to tam nejakej mod procistit?
d?kujeme za upozorn?n?, jakmile p??jde curo se o to postar?me, j? tam toti? nem?m pr?va
Když jsme u těch scriptů, Curo, kdy je budeš přesouvat sem?
Ty bes je chtel presunout i s obsahem? Na to by si musel na dva tydny na plnej uvazek najmout otroka :cz:
Ale chtelo by to, treba i za cenu ztraty obsahu
CommanderZ napsal:
Ty bes je chtel presunout i s obsahem? Na to by si musel na dva tydny na plnej uvazek najmout otroka :cz:
Ale chtelo by to, treba i za cenu ztraty obsahu
otrok na obzoru, přihlašuji sunmaye :P
sunmay ma hlas i ode me :pche:
Mrchy ....
no ale proč ne když mi někdo řekne jak ....
ale za odměnu bych chtěl administraci těch skryptů ....
a co kdyby se místo otroka říkalo násilný/dobrovolně zvolený pracovník ....
tak sdružujem sdružujem ....
Pokud se opravdu dobrovolně hlásíš jako kopírovatel obsahu do budoucího nového integrovaného systému, beru tě za slovo a píšu si to (nemáte někto tužku??)
Dejte mi výdech.. jsem z toho fóra vymáčklej, mám teď na starosti hlavně školu..
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
tiez som rozmyslal o spolupraci ale nie nejake kopirovanie.
:)
Ja by som pomohol s opravou úloh v kurze c++. (hlavny důvod je sa oboznamit s castymi chybami a ja sam sa ich vyvarovat)
Jo já se do toho klidně pustím za sobotu by se to snad dalu dodělat když tam teď přestanete dávat příspěvky :)
Jinak to mám i na neděli :D
Oops, vy jste neco delali s databazi tech skriptu?
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/scripty/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/scripty/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/scripty/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Kritická chyba
Could not connect to the database
Diky, ja zapomnel zmenit pristup k db (localhost->mysql)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Nevim jak ostatni, ale ja ma docela problemy se [url=http://programujte.com/scripty.php?kam=vypiszpravu&tema=30&dotazid=67]skriptarnou[/url]
Opera i firefox mi nezobrazi spravny odsazeni zdrojovych kodu, Exploder mi odsazeni zobrazi, ale zase udela za kazdym radkem mezeru a navic celou stranku totalne rozhazi...
Nema nekdo stejny problem?
UPDATE: Super, Curo, diky moc! V exploreru sice to zvlastni odradkovani zustalo porad, ale aspon to lidi, co ho pouzivaj donuti si nainstalovat nejake poradnej prohlizec ;o)
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna