Zdravím, rozjíždím kosmetické studio a chci si nechat udělat www stránky. Nemám vůbec přehled, kolik je taková běžná cena za udělání komletního webu. Můžete mi někdo poradit, za kolik můžu mít normální stránky? Když nenapíšete rozsah konkrétních cen, uvítám, když mi dáte aspoň typ, kde můžu takový ceník běžných cen najít. (Nechci aby mě někdo při nabídce okradl.) Díky. B.
Fórum › Offtopic
Kolik je běžná cena za tvorbu webu a jeho udržování?
Se oml, byla jsem několik dní mimo.
Nechci žádný "kravinky", blikání, točení.
Asi stránky s několika odkazy - tak jak je to vidět běžně na podobných sstránkách: něco o firmě - kvalifikace atd., kontakty + kde nás najdete, služby které nabízíme, nějakej pokec o tom co která služba obsahuje a jak působí, možná i pár rad pro lidi před návštěvou a po ní.
Dá se to udělat staticky?
D9ky
Dá se to udělat staticky jen s HTML a CSS, ale s ohledem na pozdější udržování to není úplně pohodlné, příjemnější je nasadit nějaký redakční systém.
Dobrý den, tvořím webové stránky.
Můžeme se dohodnout na velmi lákavé ceně, jelikož hledám reference do svého portfólia.
Mám vytvořený i svůj redakční systém, takže budete moci přidávat články velmi jednoduše a přehledně, pokud by jste ale trvala na spravovaní vašich stránek, problém v tom nevidím.
Pokud máte zájem, ozvěte se,
Vlastimil Fišer
E-mail: vfiser@live.com
#1 Barbora
Pokud chceš kvalitní webové stránky, tak je cena 5 - 10 tisíc. :) Nevím, co myslíš tím udržováním, ale webové stránky se v podstatě nemusí udržovat.
jen nenaleťte podvodníkům a hledejte kvalitní firmy. :)
Na http://www.webnode.cz je mozne si vytvorit stranky z pripravenych sablon, v ceniku je tam informace o cenach za ruzne varianty webovych prezentaci.
Pokud to ma byt na vlastni domene (tj. napr. www.mojefirma.cz), je k tomu potreba pricist cenu za zrizeni a provoz domeny - cenik domen tamtez.
Pro predstavu jak mohou vypadat stranky na Webnode: http://www.kadernictvi-minska.cz/.
Vytvoreno pro kamaradku skutecne behem nekolika desitek minut, coz prakticky obnaselo vyber vzhledu a prizpusobeni jiz pripravenych textu.
Doména výjde asi na 280,-Kč/rok. Navíc je potřeba webhosting, pokud nechceš provozovat server sama což nedoporučuji. Tam se rozsah poskytovanbého a ceny výrazně liší. U některých poskytovatelů internetového připojení lze webhosting získat zdarma k internetu. Údržba webu není nutná, spíš je potřeba ho občas aktualizovat. Web může být udělán tak, že tyto drobné aktualizace si provedeš sama, potřebuješ k tomu akorát adminskej přístup ke svému webu - lze si ho vyžádat u poskytovatele webhostingu. Dnes je "hitem" web kompatibilní i s mobilními zařízeními.
hu
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
TVORBA WEBU - CENA? — založil grabmaster
Hledáme lidi pro tvorbu vzdělávacího webu — založil Anonymní uživatel
Jaké je podle vás nejlepší IDE na tvorbu webu ? — založil Row
Totalcomander - udržování připojení k FTP. — založil michal.vacha