Zdravím, chtěl bych se zeptat kdy už tedy bude konečně nová verze webu tzv. Aurora ?
Další otázka je, zdali si nějak mohu změnit login.
Děkuji, Vlasta
Fórum › Návrhy na vylepšení
Tak kdy už bude Aurora ?
Ahoj Vlasto,
o změnu můžeš požádat mejlem (viz kontakty).
A nová verze webu by tu měla být za několik týdnů.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Rozeberme si slovo několik. Všichni jistě známe jeho část "kolik", známe ji jako tázací: "Kolik?", takže abychom zjistili, za jak dlouho tu bude aurora, musíme pracovat ze zbytkem slova. Tedy "ně". No a jak si jistě všimnete, tak "ně" není podobné žádné číslovce. Nejbližší variantou je pak nekonečno.
Bohužel, Aurora je tedy v nedohlednu :-P
To KIIV : Nezapomeň, že Titanic pokračoval Titanic 2! :-)
a co to je ta "Aurora" ? Ja bych spis uvital ty nove kategorie nez nejaky parnik.... :smile1:
To Nefaritus : no OK, ok, ale to by mohl byt treba parnik Vltava a ne zrovna Leninova Aurora... :(
Stejně tak by se dalo říct "pár let uběhlo a máme tu rok 2011", v tomhle případě by to vyšlo nastejno :D
Už se finalizuje.
To se dělo už skoro před rokem ;)
Auroru bych neresil, stejne je stara, zrezivela a tece do ni. Neco novejsiho, moderniho, nadcasoveho by to chtelo...
Už připravujeme Auroru 2, jednička se nám zdálo moc nadčasová :-).
To KIIV : Díky! Věděli jsme, že to bude pochopeno :-))).
Dočkáme se všichni již tento červen.
Červen je za dva týdny, máme začít se sázkami? :D
To Chrasty : :-))))))))))))
To Chrasty : Možná dojde k uvedení zároveň s noteslate.
Ale vážně, věřím, že se to povede.
To djanosik : O Noteslate už fakt nevím co si myslet, na jednu stranu pořád říkají jak bude update webu, dneska ukázali jenom render... snad vyjde aspoň jedno :)
Jak jsme napsali, bude to v červnu . :-)
z_moravec napsal:
To fixa : ono uz to tu skoncilo? proc ten minuly cas?
Pretoze sa to tu uz pomerne dlho nezmenilo. Aurora nejak neprichadza a vsetko ostatne okolo toho. Aktivita redaktorov trochu povedla. Lekcie na ziadne nove temy nie su atd. Aj ked viem, ze redaktori nemaju cas kazdu chvilu pisat nieco nove, ale aj tak, sledujem to pomerne dlhu dobu a myslim, ze sa tu nic az tak velmi nezmenilo... alebo sa mylim?? Opravte ma. Mozno si to nechavaju na prichod aurory. Ktovie.
Ak ide o tu auroru, tak si dovolim tvrdit, ze Curo sa trochu unahlil s tym oznamovanim, ze sa chysta nieco nove, t.j. nejaka nova zasadna zmena. Pretoze aj ja som sa mnohokrat presvedcil, ze ked som nieco oznamil az prilis skoro, tak to potom ti naokolko neustale omielali a dozadovali sa odpovede, ze preco ta vec este nie je hotova a je to takmer so vsetkym takto. Takze tak.
Uvidime, ci si to prekvapenie nechavate na prichod nevej verzie, alebo to zostane zakopane v minulosti.
To fixa : Pravda.
Nicméně:
1) Co se unáhlení týče (a souvisí to s bodem 2), bylo oznámeno, že web projde změnou - bez určení data. Proč nebylo datum určeno, viz bod 2. Proč to bylo oznámeno brzy - protože to mělo vyjít pár týdnů poté (v té době už změna byla udělána). Jenže se k tomu přidalo mnoho dalších věcí, které bych rád, aby tu byly (a některé nebyly) a tak se vývoj protáhl (souvisí s bodem 2). Ve výsledku jsem ale opravdu rád, protože to, co tu bylo předtím a to, jaké to je dnes, je asi neporovnatelné.
2) Bylo spousta jiné práce, které se "vsunuly" mezi vývoj Programujte. Jen tyto věci jej posunuly o cca rok a půl.
Určitě je ale vše vyřčené pravda. Ale někdy to prostě nejde dle představ :-).
Termín, pro rok 2011, platí. Do 1 měsíce to tu bude a snad se bude líbit. Dali jsme do toho srdce! :-)
<p>Červen, stále platí. :-)</p>
To fixa :
S tim upadkem (aktivitou a novyma lekcema) je to rek bych slozity.
Podle me programujte.com momentalne silne degraduje fakt, ze je urcen jen pro 'naproste' zacatecniky (mysleno ctenare ne prispevatele :) ) , i kdyz ktera ceska fora nejsou.
Bez toho aby se nalakalo vic zkusenych lidi, kvalita stoupnout nemuze.
Bohuzel, osobne musim konstatovat ze nemam zapotrebi programujte.com navstevovat i kdyz bych celkem rad. Parkrat, kdyz jsem mel cas a chut, tak sem nekomu na foru odpovedel (nekdy sem se tady snad i na neco zeptal). Serial/tutorial, mam takovy pocit, sem tady necetl zadny.
Ja, pokud si chci nastudovat nejaky novy jazyk/framework, tak zdaleka nejlepsim zdrojem jsou pro me oficialni stranky, kde je obsazen jak lehky introduction, tak pruchod kompletnim jazykem/knihovnou. To cele propojene s dokumentaci a odkazy na 'how to' a 'best practise' ukazky. A to mi zadne forum (o to vic se sirokym zamerenim) proste dat nemuze. Je to tak trochu zacarovany kruh.
Uplne jinou kapitolou jsou ale weby ala stackoverflow, kde se ale vlastne nejedna tak uplne o forum. Pristup uzivatelu a cely koncept je tam dost odlisny... otazka, tagovani, system hodnoceni, velky duraz kladen na znovupouzitelnost a rychle nalezeni pozadovane odpovedi.
Na programujte.com je momentalne podle me obrovsky nepomer mezi lidma co pisi dotazy a lidma co na ne odpovidaji. Kazdopadne se na Aurouru tesim. Doufam ze prinuti vic lidi se zapojit (vcetne me) a zvysi kvalitu celeho portalu.
Velmi rad bych sem prispival, i proto ze je zde vic osobni pristup.
Preju hodne stesti.
To D-Fox :
Co se obsahu týče, myslím, že jsme se dost posunuli za celou éru Programujte od "návody pro začátečníky" a kvalita článků je už hodně slušná. Fórum asi vždy zůstane fórem, to nové, v nové verzi, je koncepčně blíže právě StackOverflow, i když má stále rysy (a v jádru i zůstane) fórem.
Obecně fóra zaznamenávají napříč weby poslední dobou úpad.
Snažit se budeme, už proto, že nepřijde jen Aurora, ale nové myšlenky a ucelenější koncept celého webu. Jak to bude přijat a jak to nakonec dopadne už bude na čtenářích :-).
Díky!
D-Fox napsal:
To fixa :
S tim upadkem (aktivitou a novyma lekcema) je to rek bych slozity.
Podle me programujte.com momentalne silne degraduje fakt, ze je urcen jen pro 'naproste' zacatecniky (mysleno ctenare ne prispevatele :) ) , i kdyz ktera ceska fora nejsou.
Tak čo už... aj tí pokročilí užívaelia boli niekedy začiatočníci... :) Aj oni začínali aby sa stali odborníkmi, to je kolobeh, stále prichádzajú noví ľudia, ktorí sa možno raz stanú pokročilejšími. Ktovie :)
Curo napsal:
To D-Fox :
Co se obsahu týče, myslím, že jsme se dost posunuli za celou éru Programujte od "návody pro začátečníky" a kvalita článků je už hodně slušná. Fórum asi vždy zůstane fórem, to nové, v nové verzi, je koncepčně blíže právě StackOverflow, i když má stále rysy (a v jádru i zůstane) fórem.
Obecně fóra zaznamenávají napříč weby poslední dobou úpad.
Snažit se budeme, už proto, že nepřijde jen Aurora, ale nové myšlenky a ucelenější koncept celého webu. Jak to bude přijat a jak to nakonec dopadne už bude na čtenářích :-).
Díky!
O nové myšlenky není nouze, těch mám hafo na rozdávání :) Ten úpadek ale souvisí zřejmě s únavou společnosti, což je patrné zejména v Čechách. No a co ta Auróra, přijede nebo se potopila někde po cestě?
To remmidemmi : To crAzY^ : V neděli, v neděli! :-)
#46 CZechBoY
Nové vlákna/příspěvky jsou červeně zvýrazněny na přehledu na hlavní straně fóra i na přehledu vláken ve vybraní diskuzi. Trošku nám to ještě zlobí, to opravíme brzy.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kdy to kenečně bude — založil selkir
Kdy bude novej design Programujte? — založil Lukáš Chadraba
Vytvořte jednoduchou XML-RPC službu, která bude pracovat s ISBN knih… — založil Dave-CZ
Kdy uvěřit webové stránce? — založil Matěj Andrle
Moderátoři diskuze