Zdarec, chtel bych se zpetat jak se vlozi naky prikaz do win.ini, jestli se tam vlozi jen prikaz a nebo jestli to ma sve vlastni zpusoby.
diky
Fórum › Příkazový řádek
Win.ini
Nejjednodušší (doufám, že jsem to slovo napsal dobře) je: Start -> Spustit -> msconfig -> WIN.INI a můžeš v?echno modifikovat v grafickém rozhraní.
mik2: nene, nepochopil si mě, chci si napsat script, kterej by tohle přidával, a ten nebude pracovat v grafice, sice by to šlo ve vbs napsat, ale ja to chci bez grafiky :-) prostě potřebuji vědět jak přidat nějaký soubor do win.ini...
doufam ze uz je to trosku vic k pochopeni .-)
geon, nevim koho nazivas lamerem, to ze umis python neznamena, ze jsi nejlepsi na svete, zajimalo mne jak se vkladaji prikazy, az ted jsem vygooglil ze pomoci "RUN=neco"
to jsem potreboval vedet a to ze si to otevru v poznamkaci mi nerekne jak se vkladaji prikazy! priste si rozmysli nez mne nazves lamerem rozumel?!
To Shai: Dávám si druhej pokus. Jestli jde jenom o přidávání příkazů tak stačí použít výstup do textového souboru. Takže třeba.
echo Ahoj >> win.ini
REM *** Hlavně tam musíš dát ">>", protože kdybys dal jenom jedno, tak by se celej soubor přepsal *
To ShaiMagal: Jo a sice nejsem Geon, ale můžu ti říct, že Geon ten příspěvek, za kterej si ho kritizoval nenapsal. Za prvé ho znám dost (sice moc ne) abych věděl, že tohle by ti nenapsal a za druhé Geon by se snad přihlásil a měl tam svůj avatar ne? Stejně jako já jsem nenapsal ten příspěvek pod tím! Takže by mě zajímalo, kdo tady vystupuje pod mou přezdívkou! :ms_0101:
je to blbe udelane, nemelo by byt povoleno psat pod cizi prezdivkou ktera je registrovana, ani v nejmensim by mne nenapadlo ze toto je mozne!
Curo udelej s tim neco!
mno a tim echo ahoj >> win.ini si nepomuzu, nepochopil si co chci :) to je jedno.
To ShaiMagal: Hmm, jenom zjistit kdo to byl a varov?n? pro n?koho, kdo p??e moj? p?ezd?vkou. Nem??u V?m br?nit tu p?ezd?vku vyu??vat, pon?vad? rozhodn? to nen? moje obchodn? zna?ka ani jm?no. Internet je z?na svobody, ale jestli n?kdo nap??e pod moj? p?ezd?vkou n?jakou pras?rnu nebo n?jakou nem?stnou pozn?mku, tak si to fakt u? za?nu br?t na t?lo! Tak pros?m V?s na kl?vesnici se d? napsat stamili?ny r?znejch kombinac? znak? tak ne?lo by m?t na tomto serveru jinou p?ezd?vku ne? mik2 a n?kdo z redaktor? pokud to nejste vy? D?kuji.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
.ini soubory v C# — založil jfk
INI soubory — založil Loli
TreeviewNodes v INI — založil Trebor
Problem s ini — založil delphak
Zápis do INI vo VB — založil Trebor