Ahoj.
Rád by som sa spýtal náhodného okoloidúceho aj stáleho člena, aká je jeho predstava ideálneho eshopu. Najviac ma zaujímajú skúsenosti napr. vlastníkov eshopov alebo tých, ktorí ich implementujú ako riešenie.
Chcem si vytvoriť svoj systém na eshop podľa požiadaviek zákazníkov súčasného trhu, preto ma bude zaujímať, čo by podľa vás mal eshop obsahovať. Môžem vás poprosiť zoradiť požiadavky od najdôležitejšej po menej dôležitú? Zaujímajú ma aj rôzne vychytávky (nie hlúposti, efektné vyčačkané prkotinky, ale užitočné a praktické veci, ktoré môže využiť buď zákazník alebo majiteľ eshopu).
Veľmi ďakujem každého, kto sa zúčastní!
Fórum › PHP
Tvoja predstava ideálneho eshopu - zbieram návrhy na features
Nějaký specifický požadavky sice nemám, ale nehorázně mě štve, když eshop neumožňuje seřazení položek podle jména nebo filtrování podle výrobce. Jsou to sice základní věci, ale plno eshopů, co znám, tohle nemá. Takže určitě bych ocenil dostatečný možnosti ohledně filtrování a řazení položek.
hlavne tam nedavaj ziadnu registraciu, po nakupe mu posles vygenerovane heslo (link na prihlasenie) na dalsie nakupy v mejli...
To marioff : Ako to myslíš? Vieš mi prosím podrobnejšie rozpísať tvoju predstavu? Ďakujem!
To CZechBoY : Poznám jednu stránku, ktorá mi pri načítavaní tak roztočí hardware vnútri notebooku, že to NB nezvládne a reštartuje sa :D Nemám síce špičkový NB, ale nemyslím, že takáto reakcia na konkrétnu stránku je normálna. Určite si nechcem kód zašpiniť tonami ajaxu či iných "fičúriek". ;)
To Tocimanko :
k tomu co psal CZechBoY. Jednoduše při finálním potvrzení objednávky máš všechny potřebná data (větsinou), takže stačí mít zaškrtávací políčko vytvořit účet. Po odesláni se jen vygeneruje heslo a pošle emailem. Jako uživatelské jméno stačí email + možnost jej dodatečně změnit :-)
já jsem o žádný registraci nepsal :D
hlavně tam dej dobrý filtry, např v HW filtruju podle typu(např. RAM DDR2, DDR2), kapacity(např. 1GB, 2GB, 2×2GB kit), značky ani moc ne, ale občas se hodí, taky podle dostupnosti zboží, radši si koupit o 50kč dražší zboží než na něj čekat měsíc a pak mi řeknou že ho už nebudou nikdy mít
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vytvoření features kernelu — založil Matěj Andrle
Cena eshopu — založil Zelenáč
Odesílání dat z flash eshopu — založil wyc
Ochrana eshopu proti nelegálnímu šíření — založil plasmo
Moderátoři diskuze