zdarec všem, nenapadá někoho nějaký téma na bakalářku, který se jakýmkoliv způsobem týká webu? Bohužel sem prošvih zadávání témat vedoucím a nezbývá mi nic jiného, než si vymyslet něco sám. Ale dochází mi dost představivost, takže se obracim na "více hlav".
Témata typu "naprogramovat eshop, seo nástroje, online nástroje pro firmy, bezpečnostní slabiny web technologií, HTML5" jsem si vymyslel a nepřipadaj v úvahu.
Nenadá někoho nějaký zajímavý téma?? Nebráním se fakt ničemu...
Fórum › Vzdělání
Bakalářka
Docela pozdě na výběr bakalářky, kde studuješ?
Ale k tématu: dnes jsou populární sociální sítě, tak co třeba nějaký datamining Twitteru, Facebooku apod.? Z toho různé statistiky, grafy, ...
Sleduj mě na @MartinSimko
Vím, že je pozdě (asi tak za minutu dvanáct), a přiznávám, že je to moje blbost. Stačilo sledovat harmonogram - na druhou stranu jsem ve druháku a rozhodně nejsem sám, koho to nenapadlo se podívat, jestli se to už neřeší takhle předčasně... Prozatím se totiž jedná jen o zadání téma s vedoucím, nikoliv o vypracování...
Každopádně díky za reakci, nad sociálníma síťěma jsem hodně přemýšlel, ale třebas tohle mě nenapadlo. Určitě se jedná o dost zajímavou problematiku, obvzlášť když sítě hýbou světem. Ještě jednou mockrát díky.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
R-stromy a moje bakalarka :-/ — založil Jiri K.