Dobrý den, mám Form, kde mám napsaný nějaký text, tlačítka a textBoxy, a já bych potřeboval aby se posouvali podle velikosti okna, nevíte prosím jak na to ? díky
Fórum › .NET
Jak na umístění podle velikosti
Zdravím, jestli to správně chápu, tak poměrně jednoduše: http://www.techrepublic.com/article/manage-winform-controls-using-the-anchor-and-dock-properties/6165908.
omlouvám se :), jak mám udělaný připojení k MySQL, tak bych potřeboval udělat něco jako uživatelskou sekci, na hlavním Form mám menu a tam nastaveni -> Připojení k db a tam se otevře nový Form kde se nastavuje server, port, heslo, jmeno a tyto údaje bych potřeboval, aby se načetli do mého stringu a stále byly napsány v tom nastavení
EDIT: tak už jsem s tím začal, mám zapsané hodnoty v Nastaveni.xml, do texBoxu se mi zapíší, ale nevím jak je upravit.
EDIT2: Založil jsem nový příspěvek - Uprava dat v xml
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jak napsat program, kterému zadám z klávesnice 3 čísla a on mi je se… — založil FreddieR
Seřazení polí podle velikosti — založil lukas0123
Jak zachovat poměr stran/velikosti v designu ve WINFORM? — založil michaelbeats7
Jak přidat dll soubor do exe souboru nebo změnit umístění pro jeho n… — založil Jiri K.
Jak otočit rectangle podle osy X,Y a Z — založil Tom
Moderátoři diskuze