Zdravim, mám menu a potřebuju aby zůstalo po kliknutí v druhé úrovni po refreshi otevřené. To jsem už zařídil. Ale poté potřebuji aby, když kliknu na v hlavním menu na první úrověň jiné části stromu, aby se toto otevřené zavřelo a otevřelo se příslušné menu patřící první té úrovni.
http://jablonec.cimbal.eu/
* 13:44 ted to tam nějako neběží, pracuje se na obnově serveru, menu je však použito v ukázce http://cimbal.eu/shop/
Poradítě někdo jakej script by pracvoval tak jak potřebuji? Ted se to po refreshi zavírá. Což už sem opravil, ale mám problém s tím chováním, když chci otevřít další a tamto zavřít.
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Jquery - odznačení active třídy v menu
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Ano funguje to, ale když vybereš položku v menu a dáš refresh tak už to nezůstane odevřené. To jsem vyřešil. Problém je, že neumím toto otevření zase zavřít když kliknu na jinou část stromu (když rozkliknu jinou 1. úroveň)
to bych přesně potřeboval, zkusím to nejdřív sám a pak se kdyžtak optám na rady. Jquery prakticky neovládám.
Mohl by jsi mi s tím pomoct? Zkoušel sem to, k nějaké funkčnosti jsem se přiblížil, ale nejde mi to.
Ono tohle patří do jiné firmy. Ta zatím neběží, musel by sis do hostu ve win zadat pár údajů.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů
Podobná vlákna
Generované menu z DB a class="active" — založil JMM
Jquery menu - úprava scriptu — založil JMM
Menu v JQuery se nechce sbalit — založil Coldan
Vyouvací menu pomocí Jquery a CSS — založil Jaroslav
Moderátoři diskuze