Zdravím,dělám takový program který automaticky spustí nějakou multiplayer hru a kurzor myši se přemístí na souřadnice kde se píše jméno a heslo ale problém je v tom že já nevím jak tam vložit text kde je kurzor myši,je nějaký příkaz který vloží nějaký text na místo kurzoru myši?
Fórum › C / C++
Vložení textu tam kde je kurzor myši?
To nevím :
Já nevím, jestli dobře rozumím tomu co chceš, ale jestli tomu rozumím správně, tak to asi máš vymyšlené blbě.
Takže jestli jsem to pochopil: Máš nejakou funkční multiplayer hru. Ty píšeš program, který tu hru spustí a měl by do přihlašovacího dialogu vložit jméno a heslo. A myslíš si, že když najdeš funkci, která šoupne kurzor myši nad to přihlašovací okénko, tak zas nějakou jinou funkcí do toho okénka vložíš text?
Takhle to asi nefunguje...
Kdyby to bylo kdysi dávno pod DOSem, tak se to řešilo tak, že před spuštěním programu by se ty údaje naházely do bufferu klávesnice a následně spuštěná aplikace si je vybrala. Případně (pokud buffer nestačil) se na to napsal rezidentní program, který to do ní naházel postupně.
Ale dnes pod Windows? Těžko říct, v tom se tak neorientuju, ale snad by šlo tím tvým programem poslat té hře nějaké události - ideálně kdyby v tom dialogu fungovaly klasické ovládací klávesy TAB na přechod do dalšího editačního políčka, myš bych do toho raději asi vůbec...
Každopádně něco podobného už je dávno hotové, scriptovací jazyk, který za tebe ovládá myš a posílá aplikacím vstupy jakoby z klávesnice.
Viz třeba http://www.autoitscript.com/site/autoit/
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vlastný kurzor myši v html — založil takinoo
Zobrazuje se text tam kde nemá — založil Jerry
Vložení textu — založil JMM
Vložení textu ze schránky — založil oxidián